Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ: «Η AXIA HOSPITALITY ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ 15 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ 32 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ»

Η Axia Hospitality μια δυναμική εταιρεία στον χώρο του τουρισμού, με γνώση και όραμα.

Πραγματική αξία στον τουριστικό χάρτη, προσφέρει τεχνογνωσία στο τομέα διαχείρισης πωλήσεων, στη συνολική διαχείριση κρατήσεων συστημάτων IDS καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η Axia Hospitality, ιδρύθηκε  το 2012  και όπως επισημαίνει και ο ιδρυτής της εταιρίας Γιάννης Κυρίτσης: “από τότε μέχρι σήμερα κατέκτησε σημαντικό μερίδιο καθώς πέτυχε συνεργασία με πάνω από 50 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα σε 15 προορισμούς της Ελλάδας ενώ ο κύκλος εργασιών του συνολικού πελατολογίου της ανέρχεται σε περισσότερα από 32 εκατομμύρια ευρώ.”

Έχοντας κερδίσει την αναγνώριση από μεγάλους τουριστικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως, η Axia Hospitality οδηγεί την επιχείρηση στην πρώτη γραμμή της τουριστικής αγοράς και σε υψηλή θέση στα online συστήματα κρατήσεων.

Η Axia Hospitality,  είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στην ολιστική διαχείρηση κρατήσεων και στις online πωλήσεις.

Με όχημα το δυναμικό της, το οποίο αποτελείται από στελέχη με πολυετή πείρα στο στρατηγικό σχεδιασμό και τη ξενοδοχειακή διοίκηση, η Axia Hospitality προσφέρει στο ξενοδόχο το απαραίτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε έναν κλάδο που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται.

Στόχος είναι η αύξηση της πληρότητας και των εσόδων της ξενοδοχειακής επιχείρησης, εξορθολογίζοντας παράλληλα το κόστος εργασίας. Για να το επιτύχει, συνεργάζεται με τις σημαντικότερες online μηχανές κρατήσεων, ενώ διαχειρίζεται ένα δίκτυο πωλήσεων και μάρκετινγκ με πάνω από 3500 επαφές παγκοσμίως.

Η Axia Hospitality είναι ο πολύτιμος συνεργάτης του ξενοδόχου, τον οποίο θα διευκολύνει απαλλάσσοντάς τον από το άγχος των κρατήσεων και το πολύπλοκο σκέλος των πωλήσεων.

Χωρίς να απομονώνεται από τη συνολική διαχείριση του ξενοδοχείου, ο ξενοδόχος μπορεί πλέον να αφοσιωθεί αποκλειστικά, στην παροχή και αναβάθμιση των υπηρεσιών φιλοξενίας μέσα στην επιχείρηση του.

Αυτή είναι η Axia Hospitality. 

Μια εταιρεία, οι συνεργάτες  της οποίας  αξιοποιούν ευκαιρίες και προσδιορίζουν την κατάλληλη τιμολογιακή πολιτική για κάθε τύπο καταλύματος. Παράλληλα, μέσω της διαχείρισης κρατήσεων (reservation management) παρέχουν εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο τμήμα κρατήσεων εντός της εταιρίας, το οποίο διαχειρίζεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά τις κρατήσεις του καταλύματος, κρατώντας πάντα ενήμερο τον υπεύθυνο για όλες τις εξελίξεις.

Η Axia Hospitality, διαθέτει τα περισσότερα καταλύματα σε νησιά των Κυκλάδων και του Ιονίου, ενώ το τελευταίο χρόνο αναπτύσσεται ταχύτατα και στην Αθήνα. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή διαθέτει  5 καταλύματα ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ακόμη 3 στη διάθεσή της.

ΒΡΑΒΕΙΑΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

– Silver Award στα Tourism Awards 2017 στη κατηγορία Hotel Management, Consulting & Development για το Reservations & Sales Management.

 

Καθώς και με  τα βραβεία:

 

-Gold Award στην κατηγορία “Best Hotel Technology Innovation”

-Silver Award, ως “Καινοτόμο Concept, Προϊόν, Μοντέλο Λειτουργίας ή Παροχή Υπηρεσίας / Startup”, στα Tourism Awards 2016 της Boussias Communications.

Για τη συμμετοχή με το  Hands Free Hotelier. [Tην σύμπραξη της Axia Hospitality με την εταιρία Nelios (digital marketing)]

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.