Η Caldera Collection ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

Διαθέτοντας στο portfolio της 30 πολυτελή ξενοδοχεία και 16 deluxe βίλες στην Αθήνα, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και στην Ιταλία, προσφέροντας τουριστικά προγράμματα εμπειριών συνδυαστικά στους τρεις προαναφερόμενους ελληνικούς προορισμούς με private luxury yachts και private helicopter services μέσω του δικτύου των συνεργατών της και στοχεύοντας να εντάξει κάτω από την ομπρέλα της περισσότερα από 5 νέα μέλη το 2018, η Caldera Collection συγκαταλέγεται στις ταχέως αναπτυσσόμενες τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας. Με στοχευμένες κινήσεις και δράσεις εμπλουτίζει συνεχώς το portfolio της εντοπίζοντας πάντα τις κατάλληλες επιχειρηματικές ευκαιρίες και η εμβέλεια του brand της έχει εξαπλωθεί σε παραδοσιακές, αναδυόμενες και άκρως επιθυμητές για τον ελληνικό τουρισμό αγορές. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει μέλος της διοίκησης της Caldera Collection στο Business Travel blog αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι Αμερικανοί τουρίστες αποτελούν την πρώτη αγορά στο δείκτη της συνολικής πελατείας της Caldera Collection. Και έπονται: οι Ευρωπαίοι, οι Αυστραλοί, οι Κορεάτες, οι Κινέζοι κλπ. Ο ίδιος σπεύδει να συμπληρώσει ότι φέτος καταγράφεται αύξηση της τάξεως του 10% της τουριστικής κίνησης στη Σαντορίνη, σε σύγκριση με πέρυσι. Γεγονός που θα αποτυπωθεί και στην πληρότητα της Caldera Collection η οποία θα διαμορφωθεί στο 93% κατά μέσο τη φετινή σεζόν, ενώ πέρυσι είχε ξεπεράσει το 90%.

Η φιλοσοφία του ομίλου έγκειται στο να κερδίζει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμηση τόσο των συνεργατών, όσο και των πελατών μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο όμιλος Caldera Collection – απαρτίζεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα στον τομέα της φιλοξενίας, που αναζητούν συνεργασίες και συμφωνίες με τα σημαντικότερα τουριστικά πρακτορεία παγκοσμίως. Προσφέρουν συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη στα ξενοδοχεία με το σήμα Caldera Collection. Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ισχυρό όπλο τη δύναμη του Internet, τα ξενοδοχεία αναπτύσσουν το ξεχωριστό  τους χαρακτήρα και συγχρόνως ενδυναμώνονται ως ένα ισχυρό, στέρεο σύνολο

Οι αρχές της Caldera Collection είναι βασισμένες στους παρακάτω κατευθυντήριους άξονες

  1. Υψηλό επίπεδο ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών.
  2. Πλήρης υποστήριξη και τεχνογνωσία όλων των υπηρεσιών.
  3. Επένδυση σε σύγχρονες και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών
  4. Συνεχή έρευνα / ανάπτυξη τεχνογνωσίας και νέων υπηρεσιών.
  5. Διαρκείς και ειλικρινείς σχέσεις εμπιστοσύνης – συνεργασίας και αξιοπιστίας
  6. Hotel & Sales management

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.