ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Την εξέλιξη αυτή ανέδειξε σε συνεργάτες του ο επικεφαλής μεγάλου γαλλικού ταξιδιωτικού οργανισμού ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες στην Αθήνα καθώς στην ελληνική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του ομίλου. Μια εξέλιξη που δεν υιοθετεί τις διαπιστώσεις ερευνών, μελετών και τις απόψεις ειδικών που αποφαίνονται για τη ραγδαία αύξηση την οποία ήδη παρουσιάζει και αναμένεται τα προσεχή να επιταχυνθεί η ολοένα και πιο δημοφιλής, από μέρους των ταξιδιωτών της υφηλίου, κίνηση να «κλείνουν» τις διακοπές τους μέσω διαδικτύου και άλλων τεχνολογικών μέσων και εργαλείων.

Ωστόσο, ο επικεφαλής του μεγάλου γαλλικού ταξιδιωτικού οργανισμού- κάτω από την ομπρέλα του οποίου βρίσκονται 1200 τουριστικά γραφεία σε όλη τη γαλλική επικράτεια, με τις υπηρεσίες των οποίων ταξιδεύουν 2 εκατομμύρια Γάλλοι τουρίστες ετησίως- επεσήμανε ότι από πέρυσι παρατηρείται στροφή των συμπατριωτών του προς τα τουριστικά γραφεία. Μια κίνηση που ενδυναμώθηκε περισσότερο τη φετινή χρονιά καθώς και όπως τόνισε χαρακτηριστικά μεγαλύτερος αριθμός Γάλλων τουριστών προσέφυγε την τρέχουσα χρονιά σε τουριστικά γραφεία προκειμένου να επιλέξουν το δημοφιλές για τους ίδιους πρόγραμμα διακοπών, σε σχέση με πέρυσι, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά στοιχεία του γαλλικού ταξιδιωτικού οργανισμού.

Ο λόγος της επιστροφής των Γάλλων ταξιδιωτών προς τα τουριστικά γραφεία έγκειται στο ότι με αυτόν τον τρόπο έχουν προσωπική επαφή με τον τουριστικό πράκτορα ο οποίος και διαμορφώνει ανθρωποκεντρικά και με βάση τις επιθυμίες τους το πρόγραμμα των διακοπών τους, εξήγησε στους συνομιλητές του ο επικεφαλής του μεγάλου γαλλικού ταξιδιωτικού οργανισμού. Και με νόημα σημείωσε ότι στο προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει να τρέχει μια εφαρμογή στο διαδίκτυο χάρη στην οποία οι Γάλλοι χρήστες θα εντοπίζουν εύκολα το τουριστικό γραφείο το οποίο βρίσκονται πλησίον τους προκειμένου να το επισκεφτούν και να λάβουν τις εστιασμένες στις επιθυμίες τους, πληροφορίες για το ταξίδι των διακοπών τους.

Οι απόψεις αυτές και το κυριότερο οι επιχειρηματικές κινήσεις στις οποίες προβαίνει ο επικεφαλής του γαλλικού ταξιδιωτικού οργανισμού λόγω της διαφαινόμενης προαναφερθείσας τάσης- συνάπτοντας μετοχικές συνεργασίες με ολοένα και περισσότερα τουριστικά γραφεία της Γαλλίας και εντάσσοντάς τα κάτω από την ομπρέλα του συγκεκριμένου τουριστικού φορέα- όχι μόνο δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους συνεργάτες του αλλά το κυριότερο τους παρακινούν να πράξουν τα δέοντα ώστε να εναρμονιστούν με αυτές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.