ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΑΣΙΛΙΚΕ!

Συγκροτήθηκε χθες σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του στις 15 Ιανουαρίου 2018.

Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών, νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

Αντιπρόεδροι εξελέγησαν κατόπιν ψηφοφορίας η κα Χριστίνα Τετράδη, ο κ. Γιάννης Γ. Οικονόμου και ο κ. Άρης Σουλούνιας. Οικονομικός επόπτης αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Μιτζάλης.

Μέλη Διοικούσας Επιτροπής
Πρόεδρος – Αλέξανδρος Βασιλικός
Αντιπρόεδροι – Χριστίνα Τετράδη
– Γιάννης Οικονόμου
– Άρης Σουλούνιας
Οικονομικός Επόπτης : Αντώνης Μιτζάλης

Μέλη Δ.Ε.
Κωνσταντίνος Λεβέντης
Κωνσταντίνος Μέριανος
Ρούλα Μυκωνιάτη
Δημήτριος Πολλάλης

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου :
Κωνσταντίνος Αβράμπος, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Περικλής Αντωνίου, Χαράλαμπος Βούλγαρης, Κωνσταντίνος Ζήσης, Ευστράτιος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Καλιουδάκης, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, Δημήτριος Καραλής, Ελένη Καραϊσκου, Εμμανουήλ Καραμολέγκος, Μιχάλης Κυριακάκης, Κωνσταντίνος Λεβέντης, Αντώνιος Δεληδημητρίου, Ευστάθιος Μακρής, Ιωάννης Μαργαρίτης, Ηλίας Μεντζελόπουλος, Κωνσταντίνος Μέριανος, Απόστολος Μουσαμάς, Ρούλα Μυκωνιάτη, Ελένη Παπία, Όλγα Παπαδάκη, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Πλεύρης, Γιώργος Πολίτης, Δημήτρης Πολλάλης, Κωνσταντίνα Σβύνου, Νικόλαος Φαραγκουλιτάκης
Στέργος Φώκιαλης, Μηνάς Χατζημιχαήλ, Ελένη Χρονάκη, Γρηγόριος Τάσιος, Ηρακλής Τσιτλακίδης, Γεράσιμος Τιμοθεάτος

Ο αποχωρών μετά από 8 έτη συνεχούς θητείας, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Τσακίρης στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αποδοτική για τον κλάδο συνεργασία που είχαν, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του ήταν η προάσπιση των συμφερόντων του ελληνικού τουρισμού και της ξενοδοχίας καθώς και η οικονομική αυτοτέλεια του Επιμελητηρίου μέσα στη δύσκολη συγκυρία της κρίσης, την απομείωση των μεγεθών του κλάδου και των συμπληγάδων του μνημονίου.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένας κύκλος οκτώ ετών ολοκληρώθηκε για εμένα στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα διοίκηση που εκλέχθηκε από τις πρόσφατες εκλογές και συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα θα συνεχίσει την κοινή προσπάθεια για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, βελτίωση του ξενοδοχειακού επαγγέλματος και φυσικά την αύξηση της ωφέλειας του τουρισμού για την ελληνική κοινωνία και οικονομία».

Στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media λίγη ώρα μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος του ΞΕΕ κ, Αλέξανδρος Βασιλικός έγραψε χαρακτηριστικά: 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για την τιμή να με εκλέξουν πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδoς. Είναι γεγονός ότι η τιμή είναι μεγάλη αλλά η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο ο Ξενοδοχειακός κλάδος πρέπει να αποτελέσει το πρότυπο για την οικονομική αλλά κυρίως την κοινωνική ανάκαμψη της χώρας. Όλοι μαζί θα εργαστούμε σκληρά, συστηματικά και με σχέδιο, υλοποιώντας ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης και δράσης του ΞΕΕ.

Θέλω, επίσης, να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον καλό φίλο Γιώργο Τσακίρη που, ως πρόεδρος του ΞΕΕ τα τελευταία 8 χρόνια, έκανε ένα πραγματικά σπουδαίο έργο, για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι και το οποίο θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία. #ΞΕΕ #ThankYou

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.