ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΒΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

Διαθέτοντας πολύτιμη εμπειρία και πολύχρονη τεχνογνωσία στις κατασκευές και στα τεχνικά θέματα ως πολιτικός μηχανικός  και διαπιστώνοντας ότι ο ελληνικός τουρισμός είναι ένας από τους λίγους εναπομείναντες δραστήριους κλάδους της ελληνικής οικονομίας που διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση του ΑΕΠ, με τις θετικές του αποδόσεις, ο κ. Μανώλης Κρεβατσούλης αποφάσισε να στρέψει την προσοχή του και το επενδυτικό του ενδιαφέρον στη λεγόμενη και ως «βαριά βιομηχανία» της χώρας.

«Πριν από τέσσερις μήνες η εταιρία Μανώλης Κρεβατσούλης & Συνεργάτες ΑΕ αγόρασε το ξενοδοχείο Sandy Beach το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Καβρός του νομού Χανίων, έναντι 2,5 εκατ. ευρώ», τονίζει αποκλειστικά στο Business Travel blog  κ. Κρεβατσούλης. Στο ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, υλοποιείται στην παρούσα φάση πρόγραμμα ριζικής ανακαίνισης, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. «Το ξενοδοχείο που θα φέρει τη διακριτική ονομασία Cretan Beach Resort θα είναι τεσσάρων αστέρων και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 170 κλίνες, 70 δωμάτια, 2 σουίτες, πισίνα κ.ά, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες του», τονίζει σχετικά ο κ. Κρεβατσούλης. Και σπεύδει να συμπληρώσει ότι το Cretan Beach Resort θα ανοίξει τις πύλες του την 1η Μαΐου του τρέχοντος έτους δεχόμενο πελάτες κυρίως από τη Γερμανία και τη Γαλλία λόγω των υπογεγραμμένων διετούς χρονικής διάρκειας συμφωνιών στις οποίες έχει ήδη προβεί η ιδιοκτήτρια εταιρία με τουριστικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται στις προαναφερόμενες δύο αγορές. Το κόστος για τη ριζική ανακαίνιση του Cretan Beach Hotel – επένδυση που δεν έχει υπαχθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα- θα φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στους στόχους της ιδιοκτήτριας εταιρίας είναι ο εμπλουτισμός του με νέες πολυτελείς υπηρεσίες όπως για παράδειγμα η λειτουργία ενός spa κλπ.

Να σημειωθεί ότι μέτοχοι στην εταιρία Μανώλης Κρεβατσούλης & Συνεργάτες ΑΕ είναι οι τρεις φίλοι: Μανώλης Κρεβατσούλης, Τάκης Χατζηδάκης και Δημήτριος Σισάκης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.