Η TOG & TOG – Hotels & Yachting ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Η εταιρεία TOG & TOG – Hotels & Yachting με εμπειρία 50 ετών στο χώρο υφασμάτων επίπλωσης, κουρτινών και λευκών ειδών, ανακοινώνει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τουριστικό κλάδο. Mε στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση ξενοδοχειακών μονάδων και σκαφών αναψυχής και με την παροχή υψηλού επιπέδου στοχευμένων υπηρεσιών, η εταιρεία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικού εξοπλισμού.

Έχοντας δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με διεθνείς προμηθευτές όλα αυτά τα χρόνια και αναπτύσσοντας εποικοδομητικές σχέσεις με καταξιωμένους συνεργάτες στο εσωτερικό, καταχωρήθηκε στη συνείδηση της αγοράς ως “ο ειδικός σε καινοτόμα, ποιοτικά προϊόντα”. Aποτέλεσμα αυτής της ιδιότητάς της, είναι να έχει σήμερα την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση στην ελληνική αγορά, παγκόσμιων βραβευμένων brands, όπως Rubelli Venezia, Armani Casa by Rubelli και Dominique Kieffer.

Η TOG & TOG, προσηλωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, καθώς μετρά, ράβει και τοποθετεί το κάθε project που αναλαμβάνει, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της, δημιουργώντας σχέσης εμπιστοσύνης. Πρωτίστως, πρεσβεύει την πεποίθηση ότι “τα άριστα αποτελέσματα έρχονται μέσα από μια επιτυχημένη και προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη”. Με την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, επενδύει σε δυναμικό προσωπικό και σε στελέχη με γνώσεις και εμπειρία. Παράλληλα καλλιεργεί και προωθεί το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, που χαρακτηρίζει τις σχέσεις της τόσο με τους πελάτες της, όσο και με τους εξωτερικούς της συνεργάτες.

Με την εξωστρεφή στρατηγική της καλύπτει όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, ενώ συνδυάζει το design με την τεχνολογία, την πρωτοπορία με την άμεση εφαρμογή, την ποιότητα με λύσεις λογικού κόστους, ενώ εξασφαλίζει πλεονεκτήματα και προοπτικές διαρκούς ανάπτυξης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.