ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ: «Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ»

Στη δήλωση αυτή προβαίνει στο Business Travel blog η γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης κυρία Λαμπρινή Κελεσίδου. Χωρίς να κρύβει τη χαρά της για την επανεκλογή της και το κυριότερο χωρίς φειδώ λόγων ευχαριστίας προς τους συναδέλφους- συνεργάτες της που την τίμησαν με τη ψήφο τους και ανέλαβε εκ νέου καθήκοντα γραμματέας και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων στο Σύλλογο η κυρία Κελεσίδου επισημάνει χαρακτηριστικά ότι η «μεγάλη προσέλευση των μελών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο».

Η εκλογική διαδικασία στο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης πραγματοποιήθηκε πριν από δύο μέρες στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ως ακολούθως: Πρόεδρος Νικόλαος Μανταμόπουλος, αντιπρόεδρος Χρίστος Ζαγγογιάννης, γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Λαμπρινή Κελεσίδου, ταμίας Κωνσταντίνος Σκεπετάρης και μέλη Αναστασία Συμεωνίδου, Βασίλης Λιάπτσης, Παπαμιχαήλ.

Στις δράσεις, πρωτοβουλίες ενέργειες του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης συγκαταλέγονται, όπως σχετικά επισημαίνει η κυρία Κελεσίδου «η πραγματοποίηση γενικών συνελεύσεων όπου τα μέλη του Συλλόγου κάνουν ανασκόπηση της χρονιάς και δη της καλοκαιρινής περιόδου, η ενδεδειγμένη και πλέον κατάλληλη ενημέρωση των μελών του Συλλόγου για νομοθετικές και φορολογικές ρυθμίσεις, για θέσεις εργασίας, τα δρώμενα και τις εξελίξεις του ξενοδοχειακού κλάδου κ.ά.». Παράλληλα, «από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης πραγματοποιούνται επιμορφωτικά σεμινάρια τα οποία έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα μέλη του Συλλόγου», τονίζει χαρακτηριστικά η γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.