ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμμετέχοντας ως κύριος εταίρος στο καινοτόμο Ευρωπαϊκό Διακρατικό Πρόγραμμα «Interreg Med Consume-Less», ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, πρωτοπορεί, προτείνοντας δράσεις αειφόρου περιβαλλοντικής πολιτικής που στοχεύουν αφενός, στην υπεύθυνη κατανάλωση ενέργειας και νερού και αφετέρου στη μείωση δημιουργίας αποβλήτων, προωθώντας παράλληλα την τοπική πολιτιστική κληρονομιά. Το πρόγραμμα «Consume-Less» απευθύνεται σε Τουριστικές επιχειρήσεις του προορισμού, όπως Τουριστικά καταλύματα, καφέ, εστιατόρια και κάθε είδους καταστήματα τροφίμων και χειροτεχνίας.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να  συμμετέχουν εντελώς δωρεάν, με μόνη υποχρέωση να τηρούν ορισμένα απαραίτητα κριτήρια που ορίζονται από το πρόγραμμα, ενώ  θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν διεθνώς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του προγράμματος www.consumelessmed.org  καθώς και να χρησιμοποιούν το σήμα Consume-Less σε κάθε προωθητική τους ενέργεια. Πληροφορίες για την δράση διατίθενται από τους υπεύθυνους υλοποίησης του προγράμματος, κ. Δημήτριος Κουκουζής & κα. Φωτεινή-Άννα Γκοτζιά, τηλ.:22853-60140, 6979375637, e-mail : dkoukouzis@naxos.gov.grfgkotzia@naxos.gov.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.