OI ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ WIZZ AIR ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- 7 ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Η Wizz Air, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, γιόρτασε χθες την έναρξη των πτήσεών της από την Αθήνα, με την εγκαινίαση 7 δρομολογίων προς Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Λιθουανία και Μολδαβία. Οι επερχόμενες συνδέσεις της WIZZ, με εξυπηρετικό χρονοδιάγραμμα και ναύλους που ξεκινούν από μόλις €14.99*, δημιουργούν σπουδαίες ευκαιρίες για τους Έλληνες ταξιδιώτες για να ανακαλύψουν τις πιο όμορφες πόλεις και περιοχές στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της πιο μεγάλης επέκτασης δικτύου που η WIZZ έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, η αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει την Αθήνα ως την πλέον πρόσφατη προσθήκη στο διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυό της, προσφέροντας πραγματικά προσιτές τιμές, τόσο στους Έλληνες ταξιδιώτες, όσο και στους επισκέπτες της πόλης. Συνεχίζοντας μάλιστα την επένδυσή της και αυξάνοντας διαρκώς τις επιλογές στο δίκτυο από την Ελλάδα, η WIZZ σύντομα θα ξεκινήσει 2 νέα δρομολόγια από την Αθήνα προς το Λονδίνο / Λούτον τον Απρίλιο και προς το Κουτάισι  το Μάιο. Συνολικά, σχεδόν μισό εκατομμύριο θέσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση για πτήσεις προς / από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το 2018, καθώς η εταιρεία ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για τις χαμηλές τιμές της και τη σπουδαία ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει.

«Σήμερα γιορτάζουμε ένα σημαντικό ορόσημο για την ευρωπαϊκή ανάπτυξή μας, με την έναρξη πτήσεων από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και την εγκαινίαση 7 δρομολογίων το Μάρτιο. Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα αυξήσουμε περαιτέρω το δίκτυο και την ποικιλία επιλογών, προσθέτοντας 2 νέα δρομολόγια στη συνέχεια του έτους, προς Λονδίνο / Λούτον και προς Κουτάισι. Είμαστε βέβαιοι ότι οι όλες οι ανάγκες των Ελλήνων επιβατών θα εξυπηρετηθούν ιδανικά με το βολικό πρόγραμμα, τον εύκολο τρόπο κράτησης εισιτηρίων στο wizzair.com και τη μέγιστη ευελιξία του προϊόντος της WIZZ», δήλωσε η Sorina Ratz, Acting Head of Corporate Communications της Wizz Air. «Η Wizz Air παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να κάνει το αεροπορικό ταξίδι πιο προσιτό οικονομικά σε περισσότερους επιβάτες από ποτέ άλλοτε, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για να ανακαλύψουν οι ταξιδιώτες την ευρωπαϊκή ήπειρο. Είναι επιθυμία μας να τονώσουμε την κίνηση αλλά και τον κλάδο του τουρισμού προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές, να συμβάλουμε στις οικονομίες των κοινωνιών που εξυπηρετούμε, καθώς και να τηρούμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.»

Από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την έναρξη πτήσεων της Wizz Air προς / από την Αθήνα και, συγκεκριμένα, με το ξεκίνημα των 7 νέων προορισμών της το Μάρτιο, την προσθήκη του Λονδίνου από τον Απρίλιο και του Κουτάισι από το Μάιο! Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Με την επιβατική κίνηση και τις τουριστικές αφίξεις να συνεχίζουν τη θετική πορεία τους το 2018, θεωρούμε ότι η απόφαση της Wizz να επενδύσει και να αναπτυχθεί στην αγορά μας ερχεται την ιδανική χρονική στιγμή! Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο νέο αεροπορικό συνεργάτη μας και παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στο να συνδράμουμε την εταιρεία με στόχο μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη  παρουσία στο αεροδρόμιό μας!»

Το ελληνικό δίκτυο πολλών επιλογών  της WIZZ, πλέον περιλαμβάνει 18 δρομολόγια προς 9 χώρες, από 6 ελληνικά αεροδρόμια. Το δίκτυο θα επεκταθεί περαιτέρω μέσα στο έτος, με 2 νέες πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς το Ιάσιο και τη Βιέννη.

Η WIZZ συνεχίζει να αναπτύσσεται σε όλη την Ευρώπη, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να εμπλουτίζει την επιβατική εμπειρία, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών της, οι οποίοι απολαμβάνουν την εξαιρετική εμπειρία πτήσης με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη. Από το Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 2018, η WIZZ έχει τοποθετήσει συνολικά 21 αεροσκάφη στις ευρωπαϊκές βάσεις της, εξυπηρετώντας επιπλέον 700 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, ταυτόχρονα με την έναρξη 70 νέων πτήσεων σε όλη την έκταση του δικτύου της. Η επέκταση της WIZZ, σε εξέλιξη έως το καλοκαίρι του 2018, αντιστοιχεί σε επένδυση άνω των $ 2 δις**, καθώς 700 επαγγελματίες του αεροπορικού κλάδου εντάσσονται στην ομάδα της WIZZ προκειμένου να συμβάλουν στην αυξανόμενη επιτυχία της εταιρείας. Ήδη, την περασμένη εβδομάδα, 3 νέα αεροσκάφη εντάχθηκαν στο Η.Β. και στην Πολωνία και συνολικά 17 δρομολόγια εγκαινιάστηκαν στο δίκτυο της εταιρείας. Οι επιβάτες μας που ανυπομονούν να γνωρίσουν τα πάντα για το ταξίδι με τη WIZZ στην Ευρώπη, τη σημαντική επέκταση, τις σημαντικές εξελίξεις  και τα νέα δρομολόγια που θα εγκαινιασθούν, μπορούν να «ακολουθήσουν» την εταιρεία στο #WIZZaroundEurope και ακόμα να βρουν τις διασκεδαστικές εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς μας, στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ WIZZ AIR ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

 

Προς: Χώρα Πόλη Ημέρες
Ρουμανία Βουκουρέστι Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή
καθημερινή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αιχμής

(15 Ιουνίου – 15 Σεπτεμβρίου)

Κλους-Ναπόκα Τετάρτη, Κυριακή
Ουγγαρία Βουδαπέστη Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή
Βουλγαρία Σόφια Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή
καθημερινή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αιχμής

(15 Ιουνίου – 15 Σεπτεμβρίου)

Πολωνία Κατοβίτσε Τετάρτη, Σάββατο
Λιθουανία Βίλνιους Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο
Δημοκρατία της Μολδαβίας Κισινάου Τετάρτη, Κυριακή

 

 

 

-ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με τη Wizz Air                                                                             

Η Wizz Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και στην Ανατολική Ευρώπη, επιχειρεί με ένα στόλο από 91 Airbus A320 και Airbus A321, και προσφέρει περισσότερα από 600 δρομολόγια από 28 βάσεις, συνδέοντας 141 προορισμούς σε 44 χώρες. Στη Wizz Air, μια ομάδα από  περισσότερους από 3.500 επαγγελματίες του αεροπορικού κλάδου, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας  και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές εισιτηρίων, αναδεικνύοντας τη Wizz Air στην επιλογή που προτίμησαν 28,2 εκατομμύρια επιβάτες το 2017. H μετοχή της Wizz Air είναι εγγεγραμμένη στο London Stock Exchange με τον κωδικό WIZZ και περιλαμβάνεται στα FTSE 250 και FTSE AllShare Indices. Η Wizz Air είναι καταχωρημένη στην IATA και στον IOSA,  το σημαντικότερο παγκοσμίως δείκτη αναγνώρισης αεροπορικής ασφάλειας.

 

 

Η εταιρεία πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως η «2017 – European Airline of the Year» από το «Aviation 100», τη διεθνούς κύρους ετήσια δημοσίευση, η οποία αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους πιο επιτυχημένους φορείς στην αεροπορική βιομηχανία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.