ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ: « ΑΥΞΗΣΗ 15% ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ YALOS TOURS»

Στην αποκάλυψη αυτή προβαίνει στη συνέντευξή του στο Business Travel blog ο γενικός διευθυντής του Yalos Tours κ. Χρήστος Παναρέτου ο οποίος και αποσαφηνίζει ότι «οι κρατήσεις των Γάλλων ταξιδιωτών κατέγραψαν αύξηση της τάξεως του 15% το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρονιάς, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο». Και συμπληρώνει ότι «η αύξηση αυτή απορρέει από την ασυνήθιστη έως πρότινος κίνηση των Γάλλων τουριστών να σπεύσουν και να κλείσουν το πρόγραμμα των διακοπών τους για το 2018 από πολύ νωρίς, ακόμα και από τον Οκτώβριο του 2017». Μια πρωτοφανής κίνηση καθώς οι προκρατήσεις των Γάλλων τουριστών για το πρόγραμμα που επέλεξαν για τις διακοπές τους, ξεκινούσαν τα προηγούμενα χρόνια από τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Δεν θα πρέπει ωστόσο να μην αναφερθεί ότι η αύξηση της τάξεως του 15% των κρατήσεων των Γάλλων τουριστών- πελατών του Yalos Tours δεν αφορά στο μαζικό τουρισμό. Και τούτο διότι το Yalos Tours θεωρείται σπεσιαλίστας στην εισροή στην Ελλάδα Γάλλων ταξιδιωτών που είναι απαιτητικοί και ποιοτικοί τουρίστες, επιζητούν εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες και διαθέτουν για την εκπλήρωση όλων των επιθυμιών τους ένα αν όχι υψηλό τουλάχιστον καλό budget. Έτσι, για παράδειγμα επιζητούν private touring, να συνδυάσουν τη διαμονή τους σε καλά ξενοδοχεία με τη μύησή τους στην ελληνική γαστρονομία κλπ. Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις που το Yalos Tours κλήθηκε και ανταποκρίθηκε επάξια στις επιθυμίες τόσο ενός Γάλλου πρώην βουλευτή ο οποίος θέλησε να επισκεφτεί μεταξύ άλλων και το Ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και μιας γαλλικής οικογένειας η οποία δαπάνησε για τις διακοπές της στην Ελλάδα το ασύλληπτο ποσό των 100.000 ευρώ.

Καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του Yalos Tours σε σπεσιαλίστα για τη γαλλική αγορά διαδραματίζει ο κ. Παναρέτου ο οποίος πέραν από το ότι διαθέτει πολύτιμη γνώση και βαθιά τεχνογνωσία για τις συνήθειες και τις προτιμήσεις των Γάλλων ταξιδιωτών- ασχολούμενος για περισσότερα από 30 χρόνια με τη συγκεκριμένη αγορά- εργάζεται επί πολλές ώρες ακατάπαυστα προκειμένου να ικανοποιήσει τις εξατομικευμένες, a la carte υπηρεσίες των Γάλλων πελατών του Yalos Tours.

A la carte υπηρεσίες από το Yalos Tours θα έχει το πρώτο group Γάλλων τουριστών που καταφτάνει στην Ελλάδα στις 10 Απριλίου της τρέχουσας σεζόν. «Πρόκειται για ένα group αποτελούμενο από 10 άτομα που έχει ζητήσει από εμάς private touring, ενώ το δεύτερο group θα έρθει στις 14 Απριλίου και οι 35 Γάλλοι τουρίστες θα ξεναγηθούν και θα επισκεφτούν πόλεις όπως το Ναύπλιο, η Ολυμπία, τα Μετέωρα κλπ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Παναρέτου.

Να σημειωθεί ότι ο γενικός διευθυντής του Yalos Tours θεωρώντας ότι η Εύβοια αποτελεί έναν άκρως ελκυστικό τουρισμό- απέχοντας μόλις μία ώρα από την Αθήνα- έχει προβεί σε διάφορες ενέργειες για την προβολή και ανάδειξη του παραδεισένιου νησιού στη γαλλική ταξιδιωτική αγορά. Γεγονός που έχει απήχηση και ανταπόκριση καθώς και με βάση τις συνεργασίες τις οποίες διατηρεί το Yalos Tours με 2.800 γαλλόφωνους τουριστικούς οργανισμούς έχουν για τη φετινή χρονιά «κλειστεί» για τους Γαλλόφωνους ταξιδιώτες 40 δωμάτια στο ξενοδοχείο Negroponte Resort και 70 δωμάτια στο πρώην Malaconda Beach το οποίο λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα του Manessis Travel στην περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας. Στην κίνηση αυτή συνεργαζόμενο με το Yalos Tours γαλλικό τουριστικό γραφείο, ενώ το ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των Γάλλων ταξιδιωτών.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.