ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΠΑΝΟ ΑΛΜΥΡΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΚΥΠΡΟΥ!


Τη θέση του νέου προέδρου (National Delegate) του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) για την αποστολή Ελλάδος – Κύπρου αναλαμβάνει ο κ. Πάνος Αλμυράντης.
Ο κ. Αλμυράντης ευχαριστεί θερμά τον προκάτοχό του κ. Στέφανο Στεφάνου, του οποίου η επιτυχημένη εννεαετής θητεία του χαρακτηρίστηκε από ήθος, επιμονή, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα πάνω στην εξέλιξη του οράματος του συνδέσμου για τον χώρο του τουρισμού.
Ο κ.  Αλμυράντης, είναι Γενικός Διευθυντής του 5* resort «Daios Cove Luxury Resort & Villas» στην Κρήτη από το 2010. Με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, έχει κατά τη διάρκεια της πλούσιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον τουρισμό, αναλάβει τη διεύθυνση ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα, έχει βραβευτεί με τη διάκριση του «Ευρωπαίου Διευθυντή».
Αναφορικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Αλμυράντης ανέφερε ότι θα κινηθεί με γνώμονα την δημιουργικότητα και την αμεσότητα, ενώ θα επιδιώξει την εξωστρέφεια και συνεργασία με όλες τις πλευρές με μοναδικό στόχο την ενίσχυση και την προσφορά στους ανθρώπους που ασχολούνται καθημερινά με τον τομέα του τουρισμού.


H ΕΗΜΑ εν συντομία
Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε σαν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας. Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων στοχεύει στη βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης με σκοπό την αύξηση του επιπέδου των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχονται στους επισκέπτες. Η ΕΗΜΑ απαρτίζεται από 421 μέλη σε 25 χώρες, που όλοι είναι Γενικοί Διευθυντές φημισμένων Ξενοδοχείων. Τα Μέλη συναντιούνται κάθε χρόνο στη Γενική Συνέλευση η οποία γίνεται σε μία χώρα – μέλος. Συζητούν θέματα εργασίας του Συνδέσμου και τις τάσεις που αναδεικνύονται, αναπτύσσονται και επηρεάζουν την Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή βιομηχανία. Καλεσμένοι ομιλητές αναπτύσσουν στους παριστάμενους ποικίλα θέματα.

 

Θερμά συγχαρητήρια κ. Αλμυράντη και καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.