ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΜΠΛΗΣ: «ΤΟ DOMES MIRAMARE ΤΗΣ LEDRA HOTELS & VILLAS ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ».

Διαθέτοντας σχεδόν από την αρχή της «επανεκκίνησης» και κατ’ επέκταση της φετινής του λειτουργίας το σήμα της Luxury Collection  της Marriott International, το deluxe κερκυραϊκό ξενοδοχειακό συγκρότημα Domes Miramare των Domes Resortsτης κερδοφόρας και υγιούς ξενοδοχειακής αλυσίδας Ledra Hotels & Villas, εντάχθηκε τόσο στο κορυφαίο ταξιδιωτικό δίκτυο πολυτελείας Vistuoso όσο και στην πολυτελή οικογένεια των Fine Hotels & Resorts της American Express.

Στις αποκαλύψεις αυτές προβαίνει στην αποκλειστική συνέντευξή του στο Business Travel blog o γενικός διευθυντής του Domes Miramare κ. Κώστας Μπιμπλής. Επισημαίνοντας ότι «το Domes Miramare αποτελεί ένα από τα λίγα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το μοναδικό στην Κέρκυρα που είναι μέλος της Virtuoso και ανήκει πλέον και στην πολυτελή οικογένεια των Fines Hotels & Resorts της American Express της οποίας οι κάτοχοι δαπανούν ένα δυσθεώρητο, για πολλούς από εμάς, χρηματικό ποσό για διάφορες αγορές τους», δηλώνει χωρίς περιστροφές ότι «το Domes Miramare στοχεύει στην ανάδειξη της πολιτιστικής, της τοπικής και της αυθεντικής ταυτότητας της Κέρκυρας». Και σπεύδει να συμπληρώσει ότι «θέλουμε να συμβάλλουμε στην ανάδειξη του Κέρκυρας ως ενός νέου, πολλά υποσχόμενου και με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης προορισμού».

Ωστόσο, ουδείς αμφισβητεί ότι η είδηση για την ένταξη του θρυλικού και εμβληματικού ξενοδοχείου Miramare  στο portfolio της Ledra Hotels & Villas τάραξε τα ύδατα της ελληνικής και όχι μόνο ξενοδοχίας.

Και τούτο διότι στον ιδιωτικό διαγωνισμό που προκήρυξε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου εταιρία Al Rayyan Greece, που συγκαταλέγεται στο προσωπικό χαρτοφυλάκιο πρώην εμίρη του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θαν, για τη διαχείριση του Miramare, συμμετείχαν περισσότερες από 10 ελληνικές και διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες. Για την ακρίβεια και όπως αποσαφηνίζει σχετικά ο κ. Μπιμπλής «ο ανταγωνισμός ήταν πολύ ισχυρός και συμμετείχαν σχήματα κολοσσοί τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό».

Διαθέτοντας όμως την τεχνογνωσία, την εμπειρία αλλά και ως «όπλο» την αγαστή συνεργασία της με την Marriott International- το ιδιόκτητο Domes of Elounda αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που έγινε μέλος της Autograph Collection Hotels της διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας και ακολούθησε το Domes Noruz- η Ledra Hotels & Villas ανακηρύχθηκε η προτιμητέα εταιρία για τη διαχείριση του Domes Miramare. Για την ακρίβεια με τη συμφωνία μορφής leasing agreement η Ledra Hotels& Villas αναλαμβάνει για 20 χρόνια τη διαχείριση του θρυλικού ξενοδοχείου.

«Ο διαγωνισμός για την απόκτηση του Domes Miramare ήταν μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία που κράτησε αρκετούς μήνες αλλά η βούληση της εταιρείας μας να το λειτουργήσουμε άμεσα, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας και την αγαστή συνεργασία της Ledra Hotels and Villas με τη Marriott International τα τελευταία χρόνια, ήταν οι παράγοντες που έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος μας και τελικά μας ανατέθηκε το έργο της αναβίωσης ενός πραγματικού θρύλου της Κέρκυρας και του Ελληνικού Τουρισμού», λέει χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη ο γενικός διευθυντής του Domes Miramare.

O ίδιος σημειώνει ότι ο δείκτης της μέσης πληρότητας του κερκυραϊκού ξενοδοχείου άγγιξε τους τρεις μήνες λειτουργίας του τη φετινή σεζόν ποσοστό της τάξεως του 85%. Και με νόημα προσθέτει ότι «το 2018 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για το Domes Miramare καθώς σε πολύ σύντομο χρόνο καταφέραμε να διαμορφώσουμε σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όπως διαφάνηκε και από τα reviews των επισκεπτών του ξενοδοχείου. Η ικανοποίηση των πελατών και η καλλιέργεια εμπιστοσύνης μεταξύ μας, τίθενται στους βασικούς στόχους του Domes Miramare».

Πέραν τούτων, στη συνέντευξή του στο Business Travel blog ο κ. Μπιμπλής με νόημα δηλώνει ότι η Ledra Hotels & Villasπροσβλέπει στην ανάπτυξη ευρείας συνεργασίας με επενδυτές από το Κατάρ για τα Ιόνια Νησιά και αποκαλύπτει ότι υπάρχουν σχέδια για την επέκταση του Domes Miramare στο άμεσο μέλλον, ενώ ήδη διεξάγονται συζητήσεις της Ledra Hotels & Villas με την ιδιοκτήτρια εταιρία του κερκυραϊκού ξενοδοχείου.

Για τη σεζόν του 2019 προγραμματίζεται η πλήρης λειτουργία του γαστρονομικού εστιατορίου που θα φέρει το διακριτικό τίτλο «1962» και θα λειτουργεί με την αρχή «Farm to table», προσφέροντας ακαταμάχητες, αυθεντικές κερκυραϊκές γεύσεις με τοπικά, φρέσκα προϊόντα από τον ιδιόκτητο κήπο στους υψηλούς εισοδηματικής στάθμης επισκέπτες του Domes Miramare από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου 2019.

Για ποιους λόγους ο ξενοδοχειακός όμιλος Ledra Hotels & Villas αποφάσισε να διεισδύσει στην τουριστική αγορά της Κέρκυρας; 

H Κέρκυρα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εγχώριους τουριστικούς προορισμούς και σίγουρα αυτός που εμφανίζει τη μεγαλύτερη δυναμική ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι στους διάσημους προορισμούς των Κυκλάδων παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ένας κατασκευαστικός κορεσμός που σε μερικά χρόνια θα φέρει τις υπάρχουσες υποδομές στα όριά τους, είναι φυσικό και επόμενο τόσο τα τουριστικά πρακτορεία αλλά και οι μεμονωμένοι επισκέπτες να αναζητήσουν εναλλακτικούς προορισμούς που δύνανται να προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες και με σημαντικά χαμηλότερο κόστος δημιουργώντας έτσι έναν επιπλέον πόλο προσέλκυσης επισκεπτών υψηλού επιπέδου.

Διαφορετικό μοντέλο διακοπών βασισμένο στην τοπικότητα και στην αυθεντικότητα

Σε αυτή την επόμενη ημέρα η Κέρκυρα  και άλλα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου πρέπει να τοποθετήσουν το προϊόν τους αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και προβάλλοντας και ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών βασισμένο περισσότερο στην τοπικότητα και την αυθεντικότητα υπηρεσιών και προϊόντων που άλλωστε είναι και η νέα τάση στον τουρισμό. Όσον αφορά στην Κέρκυρα να μην ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο προορισμό αλλά για ένα νησί που πρωτοστάτησε πριν πολλές δεκαετίες στην καθιέρωση της χώρας ως ενός προορισμού διακοπών για Ευρωπαίους και Αμερικανούς επισκέπτες.

Οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Κέρκυρα

Δεν είναι επίσης τυχαίο το γεγονός ότι το νησί έχει επιλεγεί εδώ και χρόνια από δεκάδες πασίγνωστους οικονομικούς κολοσσούς και πραγματικούς μεγιστάνες της παγκόσμιας οικονομίας ως τόπος διακοπών τους, πολλοί δε από αυτούς είναι ιδιοκτήτες βιλών και μεγάλων εκτάσεων. Κάποιοι από αυτούς τελευταία έχουν αρχίσει να διακρίνουν και τις επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργούνται και κινούνται προς την αξιοποίηση τόσο υφιστάμενων ξενοδοχείων αλλά και στην κατασκευή νέων μονάδων.

Σε ότι αφορά στην Ledra Hotels & Villas, η Κέρκυρα ως προορισμός βρισκόταν αρκετό καιρό νωρίτερα στα σχέδια μας και ήμασταν ήδη σε αναζήτηση τρόπου διείσδυσης στο νησί. Οπότε η συγκυρία προκήρυξης του ιδιωτικού διαγωνισμού από τη διαχειρίστρια εταιρεία του Miramare μας βρήκε έτοιμους, διαβασμένους και καθόλου διστακτικούς στο να εκδηλώσουμε άμεσα το ενδιαφέρον μας και τελικά να επικρατήσουμε έναντι των άλλων υποψηφιοτήτων.

Με τη μορφή του leasing agreement εντάχθηκε το Domes Miramare στο portfolio της Ledra Hotels & Villas

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Domes Miramare ανήκει στο προσωπικό χαρτοφυλάκιο του πρώην εμίρη του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θανί, τι ακριβώς προβλέπει η συμφωνία συνεργασίας σας; Και πώς έγινε η προσέγγιση;

Όλα αυτά που προανέφερα σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος, την πολιτιστική κληρονομιά, την εγγύτητα στην Ευρώπη και την παρουσία λίγων πεντάστερων ξενοδοχείων συγκριτικά με το μέγεθος του νησιού είναι κάποια από τα στοιχεία, που ώθησαν την εταιρεία μας στην εκδήλωση του ενδιαφέροντος απόκτησης του Domes Miramare με τη μορφή του leasing agreement. Ο διαγωνισμός για την απόκτηση του Domes Miramare ήταν μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία που κράτησε αρκετούς μήνες αλλά η βούληση της εταιρείας μας να το λειτουργήσουμε άμεσα, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας  και την αγαστή συνεργασία της Ledra Hotels and Villas με τη Marriott International τα τελευταία χρόνια, ήταν οι παράγοντες που έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος μας και τελικά μας ανατέθηκε το έργο της αναβίωσης ενός πραγματικού θρύλου της Κέρκυρας και του Ελληνικού Τουρισμού. O ανταγωνισμός ήταν πολύ ισχυρός και συμμετείχαν σχήματα κολοσσοί τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.  Επομένως η προτίμηση των ιδιοκτητών προς την εταιρεία μας αποκτά μεγαλύτερη αξία αλλά και μας δημιουργεί  μεγαλύτερες υποχρεώσεις ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των ιδιοκτητών.

Την υψηλού επιπέδου φιλοξενία του Domes Miramare απόλαυσε δύο φορές το 2018 ο πρώην εμίρης του Κατάρ

Εκείνο που έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία είναι ότι το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στο προσωπικό χαρτοφυλάκιο του πρώην Εμίρη του Κατάρ. Γεγονός που σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και ασχολείται ο ίδιος προσωπικά με την επένδυση. Άλλωστε κατά την περασμένη σεζόν λειτουργίας ήταν από τους πρώτους μας επισκέπτες ερχόμενος για σχεδόν μια εβδομάδα, μαζί με την οικογένεια του προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του παίρνοντας παράλληλα και μια πρώτη γεύση της λειτουργίας. Το γεγονός ότι περίπου μετά από ένα μήνα επανήλθε σημαίνει αν μη τι άλλο ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη δουλειά και την προσπάθεια που καταβλήθηκε από την πλευρά μας ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του.

Ευρεία συνεργασία με επενδυτές από το Κατάρ

Δεν κρύβουμε ότι μέσα από την επιτυχημένη λειτουργία του Domes Miramare προσβλέπουμε και σε μια πιο ευρεία συνεργασία καθότι είναι γνωστό εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον των επενδυτών από το Κατάρ για την τοποθέτησή τους στα Ιόνια νησιά και ειδικότερα την Κέρκυρα.

Τι ακριβώς προβλέπει η συνεργασία σας με την Marriott International;

Η συμφωνία με τη Marriott International προβλέπει, όπως και υλοποιήθηκε στην πράξη, την ένταξη από 15/8/2018 του Domes Miramare στη Luxury Collection ενός εκ των κορυφαίων σημάτων της εταιρείας που προέκυψε και μετά την πρόσφατη συγχώνευση της Starwood με τη Marriott. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι στη Luxury Collection συμπεριλαμβάνονται ξενοδοχεία θρύλοι τόσο στο εγχώριο όσο και στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα και για εμάς αποτελεί ιδιαίτερη χαρά η τοποθέτησή μας δίπλα τους όσο και το γεγονός ότι μας δίνεται η ευκαιρία να βελτιωνόμαστε συνεχώς μέσα από την επικοινωνία μαζί τους αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών από ένα ξενοδοχείο αυτού του επιπέδου.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι στο Domes Miramare έγιναν επενδύσεις ύψους 35 εκατ. ευρώ από την εταιρία AlRayyan Greece του πρώην εμίρη του Κατάρ. Ποια αλήθεια ήταν η εικόνα που πρωτοαντικρίσατε όταν επισκεφτήκατε το ξενοδοχείο και ποιες οι εντυπώσεις σας;

Το Miramare Corfu πρωτολειτούργησε το 1962 από την οικογένεια Ωνάση και κατάφερε να προσελκύσει άμεσα τόσο το εγχώριο όσο και το διεθνές τζετ σετ. Εγκαινιάστηκε από τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή και φιλοξένησε βασιλιάδες, αρχηγούς κρατών και άλλες προσωπικότητες της εποχής όπως η Τζάκι Κένεντι- Ωνάσση η Μαρία Κάλλας και πολλοί άλλοι. Μάλιστα μέσα στο χώρου του λόμπι υπάρχει χώρος με φωτογραφίες κάποιων από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που διέμεναν στις σουίτες και τις καμπάνες μπροστά στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο στη δεκαετία του 1990 άλλαξε χέρια περνώντας σε διάφορους ιδιοκτήτες ώσπου τελικά έκλεισε οριστικά το 2011.

Το 2013 αγοράστηκε από τον πρώην εμίρη του Κατάρ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι, γνωστό λάτρη της Ελλάδας και των Ιονίων νήσων που δεν παραλείπει κάθε καλοκαίρι να επισκέπτεται το Ιόνιο με την οικογένεια του και τον ίδιο να επιβαίνουν στο επιβλητικό γιοτ ΚΑΤΑRA.

Εκτεταμένη και δαπανηρή ανακαίνιση στο Domes Miramare, σεβόμενη απολύτως το φυσικό περιβάλλον από το πρώην εμίρη του Κατάρ

O νέος ιδιοκτήτης προχώρησε σε μια εκτεταμένη και δαπανηρή ανακαίνιση, σεβόμενος όμως απολύτως το φυσικό κάλλος της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πειράχτηκε ούτε ένα από τα 100 περίπου ελαιόδεντρα που βρίσκονται στο οικόπεδο αλλά αντίθετα αναδείχτηκαν με χαρακτηριστικότερη την ελιά στο μέσο του λόμπι το οποίο χτίστηκε γύρω του δένδρου.

Παρά την εκτεταμένη ανακαίνιση, η αρχιτεκτονική του Domes Miramare διατηρήθηκε ακέραια

Τα δέντρα αυτά χρονολογούνται  από την εποχή των Ενετών περίπου δηλαδή 500 χρόνια πριν και συνδυάζονται άψογα με την εξαιρετική αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι παρά την εκτεταμένη ανακαίνιση η αρχιτεκτονική του κτιρίου διατηρήθηκε επίσης ακέραια αναδεικνύοντας και πάλι την πρωτοποριακή δουλειά που είχε γίνει το 1962 από τον Χαράλαμπο Σφαέλο, έναν πολύ γνωστό αρχιτέκτονα της εποχής και από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του μοντερνισμού στην Ελλάδα.

Πρωτοποριακές τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας και γεωθερμίας στο Domes Miramare, σε παγκόσμιο επίπεδο

Οι υποδομές που δημιουργήθηκαν τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους είναι εξαιρετικές και λειτούργησαν απροβλημάτιστα. Από την άλλη έχουν εφαρμοσθεί πρωτοποριακές τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας και γεωθερμίας κάποιες από αυτές μάλιστα για πρώτη φορά παγκοσμίως με αποτέλεσμα το Domes Miramare να αποτελεί το υπόδειγμα και τη ζωντανή διαφήμιση για τις εταιρείες. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο διοργάνωσης ενός παγκόσμιου συνεδρίου από την εταιρεία κατασκευής κλιματισμών και εξαερισμών ώστε κάποιοι υποψήφιοι αγοραστές να δούνε σε λειτουργία τις πρωτοποριακές εφαρμογές.

Παραλάβαμε λοιπόν ένα άρτιο προϊόν που σε συνεργασία με τη Marriot  χρειάστηκε να γίνουν κάποιες λειτουργικές αλλαγές αλλά και κάποιες προσθήκες τόσο στη διακόσμηση και στην επίπλωση των δωματίων και των  κοινοχρήστων χώρων ώστε να βαδίζουμε με τα λειτουργικά πρότυπα της Luxury Collection.

Αναπτυξιακά σχέδια για την επόμενη χρονιά

Ποια είναι τα αναπτυξιακά σχέδιά σας για το Domes Miramare την επόμενη τουριστική χρονιά;

Στοχεύοντας στη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών μας, αυτό που θα κάνει τη διαφορά την επόμενη σεζόν είναι η δημιουργία ενός γαστρονομικού εστιατορίου βασισμένου στην ελληνική κουζίνα, σε συνεργασία με την ομάδα του βραβευμένου σεφ Τάσου Μαντή και του Executive Chef του Domes Miramare Πέτρου Δήμα, ενός νέου αλλά πολύ ταλαντούχου σεφ με σημαντική προϋπηρεσία σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin στο Λονδίνο, στην Κοπεγχάγη και στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε πολύ ψηλά το επίπεδο εξυπηρέτησής μας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που δημιουργήσαμε μετά την πρώτη πολύ επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας με βάση την άποψη και τις κριτικές των επισκεπτών μας.

Ουσιαστικά η ερχόμενη θα είναι η πρώτη σεζόν πλήρους λειτουργίας καθότι την περασμένη σεζόν το Domes Miramare λειτούργησε από τις 14/7 μέχρι 21/10 την τρέχουσα τουριστική σεζόν. Ωστόσο, ήταν επαρκές διάστημα για να αντιληφθούμε τις δυνατότητες και τη δυναμική του ξενοδοχείου και του προορισμού.

Υπάρχουν σχέδια επέκτασης του ξενοδοχείου στο όχι πολύ μακρινό μέλλον τα οποία και συζητάμε ήδη με την ιδιοκτήτρια εταιρεία προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα από τα κορυφαία Resorts της Μεσογείου προσελκύοντας ακόμη περισσότερους τουρίστες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Ανάδειξη της πολιτιστικής, της τοπικής και της αυθεντικής ταυτότητας την Κέρκυρας στον κάθε επισκέπτη του νησιού

Ο στόχος μας για το 2019 είναι να παγιώσουμε στον επισκέπτη ότι το Domes Miramare ως μέλος των Domes Resorts αποτελεί μια μοναδική πρόταση πολυτελούς διαμονής στην Κέρκυρα αλλά ακόμη περισσότερο θέλουμε να συμβάλλουμε στην ανάδειξη του προορισμού ως ενός νέου, πολλά υποσχόμενου και με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης νησιού.

Ο επισκέπτης πρέπει να αντιληφθεί ότι η Κέρκυρα πέρα από τις πανέμορφες παραλίες και τα καταγάλανα νερά διαθέτει ένα μοναδικό πολιτιστικό υπόβαθρο για το οποίο οι ντόπιοι πρέπει να είναι περήφανοι και είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι το συνεχίζουν και το εξελίσσουν. Η παλιά πόλη της Κέρκυρας συμπεριλαμβάνεται στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, οι μουσικές, οι θεατρικές και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί είναι συχνές και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Κερκυραίων. Με κάποιο τρόπο όλη αυτή την κουλτούρα θέλουμε και πρέπει να την περάσουμε στον επισκέπτη ώστε να του δώσουμε ένα επιπλέον λόγο να έρθει αλλά και για να προσδώσουμε στην τουριστική μας ταυτότητα έναν χαρακτήρα μοναδικό και ο τουρίστας να αντιλαμβάνεται ότι πέρα από τη διασκέδαση σε μια παραλία ή τη βραδινή διασκέδαση, που απλόχερα προσφέρει η Κέρκυρα, υπάρχει ένα ελληνικό νησί που ξεχειλίζει από πολιτισμό, παράδοση, αυθεντικότητα και μουσική.

Εξόχως σημαντική πρόκληση η ανάληψη της γενικής διεύθυνσης του ιστορικού και με εξαιρετικές προοπτικές ξενοδοχείου Domes Miramare

Ποιοι λόγοι σας παρακίνησαν να αποδεχτείτε την επαγγελματική πρόταση και να μετακινηθείτε από το χανιώτικοDomes Noruz της Ledra Hotels & Villas και να αναλάβετε τη γενική διεύθυνση του νέου της μέλους, του DomesMiramare;

Αν μη τι άλλο με τιμάει ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη της εταιρείας και της ιδιοκτησίας να μου ανατεθεί η διεύθυνση ενός τόσου σημαντικού project παρά το μικρό χρόνο συνεργασίας μου με τη Ledra Hotels and Villas για την οποία εργάζομαι περίπου 1 χρόνο. Παρ όλο που το Domes Noruz είναι ένα εξαιρετικό στολίδι για τα Χανιά και τον Ελληνικό Τουρισμό και η πρόκληση σε συνδυασμό με την προσθήκη του CASA COOK CHANIA ήταν τεράστια, μου ήταν δύσκολο να αρνηθώ να αναλάβω την αναβίωση ενός τόσο ιστορικού ξενοδοχείου με πολύ βαρύ παρελθόν αλλά και εξαιρετική προοπτική. Η παρουσία επίσης του ξενοδοχείου στη Luxury Collection αποτελεί μια σημαντική πρόκληση και για εμένα που δεν θα μπορούσα να μην την αποδεχθώ καθότι τόσο το επίπεδο των πελατών όσο και του ανταγωνισμού είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε να ξεκινήσει η λειτουργία του Casa Cook Chania την άνοιξη του 2019

Στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι λόγω της απόκτησης του Domes Miramare αλλά και την εξέλιξη κάποιων άλλων projectsτης εταιρείας προτιμήσαμε να μεταθέσουμε την έναρξη λειτουργίας του Casa Cook Chania  για την άνοιξη του 2019 προκειμένου να είμαστε σε θέση να δώσουμε το απαιτούμενο βάρος στο opening αυτό, απερίσπαστοι κατά το δυνατό καθότι για εμάς αποτελεί μια πολύ σημαντική συνεργασία και μια εξαιρετική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.