ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ IWG ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ!

H Κατερίνα Μάνου, μέχρι πρότινος Γενική Διευθύντρια της IWG Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας αναβαθμίζεται αναλαμβάνοντας επιπλέον το ρόλο της Αντιπροέδρου Πωλήσεων ολόκληρης της Μέσης Ανατολής, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας και Τσεχίας.

Η Κατερίνα Μάνου ως υπεύθυνη Ελλάδας ανέπτυξε το δίκτυο της IWG στην Ελλάδα από ένα  κέντρο σε έξι σημεία στην Αθήνα μέσω δύο brands (Regus & Spaces), με περισσότερα σημεία να έπονται σύντομα, και κατέστησε τις δραστηριότητες της IWG στην Ελλάδα από ζημιογόνες σε κερδοφόρες. Η Κατερίνα Μάνου ανέλαβε την γενική διεύθυνση της IWG έπειτα από μια πορεία ετών σε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές, ενώ στην εταιρεία έχει «τρέξει» χώρες σε ολόκληρη τη ΝA Ευρώπη και την Τουρκία.

Σχετικά με τη νέα αναβαθμισμένη θέση της, η Κατερίνα Μάνου δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που αναλαμβάνω αυτή τη νέα πρόκληση καθώς θα μου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξω τη Μέση Ανατολή, μετά τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Τουρκία, ενώ παράλληλα θα συνεχίσω τις δράσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της Ελλάδας. Η IWG είναι η κορυφαία εταιρεία στο αντικείμενο της και είναι πρωτοπόρος όσον αφορά τη διαμόρφωση των διεθνών τάσεων, με στόχο πάντα να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικότερα στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας».

IWG, International Workplace Group

Η IWG πιστεύει ότι η εταιρική επιτυχία στηρίζεται στην αποδοτικότητα και την ικανοποίηση των ανθρώπων της. Έτσι, αποστολή της είναι να βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους, κάνοντας την κάθε μέρα στο γραφείο μοναδική.

Η IWG, με 30 χρόνια εμπειρίας στην παροχή ευέλικτων χώρων εργασίας, έχει αναπτύξει μια κορυφαία εμπορική πλατφόρμα ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχοντας στο δίκτυό της επωνυμίες όπως οι Regus, Spaces, Signature by Regus, HQ και No18, προσφέρει μια ασυναγώνιστη γκάμα επιλογών για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και προϋπολογισμού. Με πάνω από ένα εκατομμύριο χώρους εργασίας σε εκατοντάδες χώρες, μικρές και μεγάλες πόλεις και συγκοινωνιακούς κόμβους παγκοσμίως, η IWG διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ευέλικτων χώρων εργασίας σε διεθνές επίπεδο και παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης επιχειρήσεων. Δίνει, έτσι, τη δυνατότητα στους ανθρώπους να επικεντρώνονται στις βασικές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να απολαμβάνουν την καθημερινή τους παρουσία στο γραφείο.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.