ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΞΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ FUND

Τα ύδατα της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς έρχεται να ταράξει η συμφωνία στην οποία κατέληξαν αυτές τις ημέρες ξενοδοχειακή αλυσίδα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και διαθέτει παρουσία με μονάδες της σε δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας, με ξένο μεγάλο fund. Οι συζητήσεις για τη σύναψη της συγκεκριμένης συμφωνίας είχαν ξεκινήσει, όπως ένθερμα υποστηρίζουν στο Business Travel blog πρόσωπα που γνωρίζουν, όπως τα ίδια ισχυρίζονται για την υπογραφή της εν λόγω συμφωνίας, εδώ και ένα χρόνο. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι οι υπογραφές στο τελικό κείμενο της συμφωνίας έχουν ήδη «πέσει» και προβλέπουν τη μεταβίβαση- αγορά όλων των οικοπέδων στα οποία λειτουργούν μέλη της ξενοδοχειακής αλυσίδας- πλην δύο- στο ξένο fund. Επιπλέον και όπως σπεύδουν να σημειώσουν, η ξενοδοχειακή αλυσίδα θα διατηρήσει το management των μονάδων έως και το 2020.

Ωστόσο, πηγές από τον ξενοδοχειακό- τουριστικό κλάδο που έχουν εις γνώση τους την προσπάθεια για αναζήτηση ξένου επενδυτή από μέρους της ξενοδοχειακής αλυσίδας προκειμένου να «μπει ζεστό χρήμα» στο ταμείο της, δηλώνουν στο Business Travel blog ότι ακόμα δεν έχει υπογραφεί το τελικό κείμενο της συμφωνίας με το ξένο fund. Και σπεύδουν να προσθέσουν ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις για συνεργασία μεταξύ της ξενοδοχειακής αλυσίδας και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό τουρισμό οι οποίες όμως απέβησαν άκαρπες λόγω αδυναμίας σύγκλισης στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.

Για ευνόητους λόγους το Business Travel blog δεν αναφέρει τη διακριτική ονομασία τόσο της ξενοδοχειακής αλυσίδας όσο και τους ξένου μεγάλου fund, αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.