ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΛΙΑΣ: «ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ»

Με σημερινή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του στα social media ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Άγγελος Καλλίας αποκάλυψε ότι ο τουριστικός- ξενοδοχειακός φορέας στον οποίο προΐσταται κατέθεσε σήμερα στην  στην Αναπτυξιακή Δράμας δύο προτάσεις στο πρόγραμμα Leader που σκοπό έχουν την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος. Συγκεκριμένα:

Η πρώτη πρόταση προάγει τη συνεργασία φορέων και επιχειρήσεων του πρωτογενή τομέα με σκοπό τη διοργάνωση κοινών μεθόδων εργασίας για την ανάπτυξη τουριστικών υπηρεσιών, που συνδέονται με τον αγροτουρισμό, ύψους 89.000 €

«Μια πρόταση που στοχεύει στη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με το Τουρισμό», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Καλλίας. 

Στη δεύτερη πρόταση, η Ένωση Ξενοδόχων ως επικεφαλής συνεργατικού σχήματος με τους δήμους της Δράμας θα δημιουργήσει ένα DMO για τη διαχείριση του προορισμού καθώς και όλων των ειδικών μορφών με σκοπό το σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης της Δράμας, ύψους 165.000,00€

«Και στις δύο προτάσεις ο στόχος μας είναι ένας, να αναδειχθεί η Δράμα ως τουριστικός προορισμός και όχι να αναδειχθεί μεμονωμένα ένας σύλλογος η μία επιχείρηση ή μία Δράση. Είναι σημαντικό που για πρώτη φορά δημόσιοι και ιδιωτική φορείς αντιμετωπίζουν το τουρισμό με εξωστρέφεια και συνεργάζονται με ένα κοινό σκοπό», επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας. Και δεν παραλείπει να υπογραμμίσει ότι «ελπίζουμε και οι δύο προτάσεις να εγκριθούν στο μέγιστο και τα επόμενα τρία χρόνια να δουλέψουμε ομαδικά με εξωστρέφεια για να πετύχουμε τους συλλογικούς στόχους που θέσαμε»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.