ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ Ο Χ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHIL LOVAS

Συνάντηση με τον με τον Αμερικανό αναπληρωτή Yπουργό Eμπορίου, αρμόδιο για θέματα τουρισμού, Phil Lovas κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός Τουρισμός παρουσίασε τον σχεδιασμό του υπουργείου Τουρισμού για την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ μέσα από την ενίσχυση των ειδικών εναλλακτικών μορφών τουρισμού και την ανάδειξη νέων προορισμών. Eπιπλέον, του κατέστησε σαφές ότι η εδραίωση φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος- υποστηρικτικού για αμερικανικές επενδύσεις στις τουριστικές υποδομές της χώρας μας -αποτελεί προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης. Ο Αμερικανός αναπληρωτής Υπουργός εξέφρασε την υποστήριξη των αμερικανικών επενδυτών σε τουριστικές υποδομές μέσω της απλοποίησης των διαδικασιών και τη δημιουργία τουριστικών δικτύων (networking). Παράγοντες που θα συνεισφέρουν καθοριστικά στην περαιτέρω ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων αλλά και στην αναβάθμιση της θέσης της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική αγορά. Τέλος, ο Έλληνας και ο Αμερικανός υπουργός συμφώνησαν στην ανάγκη έναρξης απευθείας αεροπορικών πτήσεων από Ελλάδα προς ΗΠΑ και αντιστρόφως.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.