ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ AQUILA RITHYMNA BEACH

Τρεις σημαντικές ανώτατες διακρίσεις απέσπασε το ξενοδοχείο «Aquila Rithymna Beach» από τον κορυφαίο τουριστικό Οργανισμό TUI. Τα βραβεία « TUI Top Quality»,«‘TUI Umwelt Champion» και « ΤUI Βest Family Hotel», αποτελούν το επιστέγασμα της συνεπούς δέσμευσης της διοίκησης και των εργαζομένων του για υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στον επισκέπτη, με ταυτόχρονη δέσμευση τήρησης πολιτικών για την προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτισμικής κληρονομιάς της Κρήτης.
Oι διακρίσεις αυτές απονεμήθηκαν βάσει των εξαιρετικών κριτικών των επισκεπτών του ξενοδοχείου, οι οποίοι χαρίζοντάς του υψηλότατες βαθμολογίες το κατέταξαν για μια ακόμα φορά ανάμεσα στις κορυφαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας. Ενδεικτικό μάλιστα της εξαιρετικής σημασίας αυτών των διακρίσεων είναι ότι το ‘Aquila Rithymna Beach’, αποτελεί την μοναδική ξενοδοχειακή μονάδα στην Κρήτη που λαμβάνει συνδυαστικά και τις τρεις αυτές βραβεύσεις.
Αναλυτικά:
«TUI Top Quality»
Πρόκειται για κορυφαίο βραβείο ποιότητας υπηρεσιών που απονέμεται σε εκείνες τις ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες καταφέρνουν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία βάσει των αξιολογήσεων των επισκεπτών, σηματοδοτώντας έτσι την εξαιρετικού επιπέδου συνολική εμπειρία διακοπών που προσφέρεται στον επισκέπτη κατά την διαμονή του.

«TUI Umwelt Champion»
Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον τουριστικό κλάδο που αποδίδεται μόνο εφόσον τηρούνται μια σειρά από πολύ αυστηρά κριτήρια προστασίας του  περιβάλλοντος και αειφορίας. Η διάκριση προκύπτει κατόπιν βαθμολόγησης από τους επισκέπτες οι οποίοι αξιολογούν τις περιβαλλοντικές επιδόσεις του τουριστικού καταλύματος με κριτήριο τον βαθμό υλοποίησης δράσεων προστασίας του περιβάλλοντος, βιώσιμης ανάπτυξης και το βαθμό κατά τον οποίο ακολουθούνται πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.
Το ‘Αquila Rithymna Beach’, εδώ και χρόνια πιστό στην εφαρμογή πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος, περιλαμβανομένων της μείωσης χρήσης πλαστικού, της ορθής διαχείρισης ενέργειας, νερού και στερεών αποβλήτων, το 2019 επιτείνοντας την πρωτοποριακή του στον τομέα αυτό δράση, προχώρησε στην σύναψη συνεργασία με την WWF , αποτελώντας ένα από τα τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που συμμετείχαν πιλοτικά στην εφαρμογή του προγράμματος «Hotel Kitchen», ενός καινοτόμου προγράμματος με σκοπό την δημιουργία οδηγού μείωση της σπατάλης τροφίμων στον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και στον κλάδο της εστίασης, αποσκοπώντας να γίνει παράδειγμα θετικών αλλαγών στον επιχειρηματικό κλάδο για την προστασία του πλανήτη. Επιπλέον, το 2019 το ξενοδοχείο πιστοποιήθηκε με ISO 14001 για την εφαρμογή Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

«ΤUI Βest Family Hotel»
Η συγκεκριμένη διάκριση αποδίδεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς. Οι επισκέπτες αξιολογώντας άκρως θετικά τις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις φιλοξενίας και φύλαξης βρεφών και παιδιών καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο μέσα από πλειάδα διαφορετικών δραστηριοτήτων εξασφαλίζει στους μικρούς επισκέπτες του ξενοδοχείου μοναδικές εμπειρίες, έκλεισε τον άκρως επιτυχημένο κύκλο βραβεύσεων.
Οι βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνοντας τις συνεχείς -άκρως αποτελεσματικές-, όπως αποτιμώνται από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου προσπάθειες παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αποτελούν ταυτόχρονα δέσμευσή ώστε το Αquila Rithymna Beach πιστά να ακολουθεί τον δρόμο της πρωτοπορίας στον τουριστικό κλάδο και μελλοντικά.

 

Πηγή: http://rethnea.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.