ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ CRONWELL HOTELS & RESORTS

Η έναρξη της νέας χρονιάς για την Cronwell Hotels & Resorts συνέπεσε με την εκκίνηση πολλών νέων έργων στην Ευρώπη και τη Ρωσία. Μαζί με την επέκταση της δράσης της, η εταιρεία επιδεικνύει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών και διαχειριστικών υπηρεσιών στον κλάδο της φιλοξενίας. Έτσι, στις αρχές Ιανουαρίου στις Κάτω Χώρες, υπογράφηκε συμφωνία συνεργασίας με το Breeze Hotel Amsterdam, ενώ πολλά έργα μεγάλης κλίμακας βρίσκονται σε στάδιο εκκίνησης.

Η Cronwell Hotels & Resorts, που γιορτάζει την 25η επέτειό της το 2020, έχει εμπειρία σε αναπτυξιακά έργα στη Ρωσία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο και την Τσεχική Δημοκρατία. Το επόμενο βήμα είναι πολύ ενδιαφέρουσα εργασία για την ανάπτυξη και την προώθηση ενός νέου εννοιολογικού αντικειμένου: το πρώτο ξενοδοχείο μηδενικής ενέργειας στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, το πρωτοποριακό αστικό ξενοδοχείο Breeze, που άνοιξε τον Ιούνιο του 2019, αποτελεί προϊόν των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στον τομέα της οικολογικής κατασκευής και της ενεργειακής απόδοσης, ένα ζωντανό παράδειγμα σύγχρονης βιώσιμης αρχιτεκτονικής. Βρίσκεται στη νέα και ταχέως αναπτυσσόμενη οικολογική περιοχή του Άμστερνταμ – IJburg στη λίμνη IJmeer. Το ξενοδοχείο είναι πλήρως σύμφωνο με το πνεύμα της εποχής, αλλά με ξεχωριστό χαρακτήρα και τοπική γεύση. Ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημά του είναι τα ευρύχωρο και άρτια εξοπλισμένα, με τις πιο σύγχρονες οικολογικές τάσεις 195 δωμάτια, καθώς και το άνετο υπόγειο πάρκινγκ του.

Παράλληλα και όπως σχετικά επισημαίνεται από την Cronwell Hotels & Resorts το ξενοδοχείο διακρίνεται για την «πράσινη» φιλοσοφία και λειτουργία του. Ενδεικτικά:  ηλιακοί συλλέκτες εγκαθίστανται στην οροφή και τις προσόψεις του κτιρίου, η ηλεκτρική ενέργεια για τις θύρες USB παράγεται από την ενέργεια της φωτοσύνθεσης, ο εξοπλισμός του γυμναστηρίου παράγει ενέργεια για τις ανάγκες του ξενοδοχείου, η  χρήση χαρτιού ελαχιστοποιείται, οι στολές προσωπικού και τα κλινοσκεπάσματα στα δωμάτια είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά.

Επιπλέον, πολλοί επισκέπτες προσελκύονται από το εστιατόριο που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Εδώ προσφέρονται στους επισκέπτες πιάτα από εποχιακά τοπικά προϊόντα. Ο σεφ είναι αυτός που φροντίζει προσωπικά τα βότανα τα οποία αξιοποιεί στην παρασκευή των πιάτων του, ενώ όλη η διαδικασία δημιουργίας μαγειρικών αριστουργημάτων πραγματοποιείται μπροστά στους καλεσμένους.

Πέραν τούτων, λειτουργεί το Panoramic Sky Bar στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου το οποίο συγκαταλέγεται στα αξιοθέατα τα οποία επιφυλάσσει το Breeze Hotel στους πελάτες του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.