ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ SANI-IKOS GROUP ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ» ΤΩΝ GROWTH AWARDS 2020


Από το 2015 έως σήμερα, ο Ομιλος επένδυσε €500 εκατ., τόσο στην ανάπτυξη του Sani Resort όσο και στην δημιουργία του νέου διεθνούς brand Ikos Resorts, που επαναπροσδιορίζει την έννοια Luxury All Inclusive στην παγκόσμια ταξιδιωτική αγορά. 

Τα Growth Awards, που απονεμήθηκαν για τέταρτη χρονιά, θεσμοθετήθηκαν από τη Eurobank και την Grant Thornton, με στόχο την επιβράβευση των επιχειρήσεων που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Ο Ομιλος Sani/Ikos αποτελεί τον πρώτο διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο με ελληνικό DNA. Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής του στρατηγικής, από το 2015 έως σήμερα ο Ομιλος επένδυσε €500 εκατ., τόσο στην ανάπτυξη του Sani Resort όσο και στην δημιουργία του νέου διεθνούς brand Ikos Resorts, που επαναπροσδιορίζει την έννοια Luxury All Inclusive διεθνώς. Κατά την ίδια περίοδο, ο Όμιλος τετραπλασίασε τη κερδοφορία προ φόρων και αποσβέσεων, έχοντας αυξήσει τη Μέση Τιμή Διανυκτέρευσης κατά 75%, επιτυγχάνοντας μέση πληρότητα επτάμηνου άνω του 95%. Συμβάλλοντας στις τοπικές οικονομίες, ο Ομιλος Sani/Ikos, από τον Μάιο του 2020, θα απασχολεί 4.600 εργαζόμενους έναντι 1.800 εργαζόμενων το 2015, ενώ την επόμενη 5ετία ο αριθμός των εργαζόμενων προβλέπεται να ξεπεράσει τους 9.000, κυρίως μέσω της ανάπτυξης νέων ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και την Ιβηρική, με νέες επενδύσεις, κατά το ίδιο διάστημα, που θα ξεπεράσουν τα 800 εκατ. ευρώ. Παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία διακοπών, ο Όμιλος έχει αναδειχθεί στις πρώτες θέσεις αριστείας στην εξυπηρέτηση και φιλοξενία διεθνώς. Tην 1η και την 2η θέση στην κατηγορία Top All-Inclusive Resorts στον κόσμο κατέκτησαν τα Ikos Oceania & Ikos Olivia το 2019 στα Travelers’ Choice™ Awards του TripAdvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού ενώ το Sani Resort αναδείχθηκε ως World’s Leading Family & Beach Resort στα World Travel Awards 2019.

Ο κ. Σταύρος A. Ανδρεάδης, Πρόεδρος, και κ. Ανδρέας A. Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου «Sani/Ikos Group» δήλωσαν: «Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί ακόμη μία επιβράβευση της κουλτούρας της εταιρίας μας, μίας διαρκούς προσπάθειας πέντε δεκαετιών για την υπεύθυνη ανάπτυξη και την δημιουργία διεθνώς αναγνωρισμένων ξενοδοχειακών brands. Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται το πάθος και η αφοσίωση των ανθρώπων μας. Και αυτή λοιπόν η τιμητική διάκριση οφείλεται και αφιερώνεται στους ανθρώπους του Sani/Ikos Group, τους οποίους ως διοίκηση ευχαριστούμε από καρδιάς». Φιλοσοφία του Ομίλου είναι η ανάπτυξη και οι επενδύσεις με άξονα την αειφορία. Στο πλαίσιο αυτό, και με στόχο την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και νερού, μείωση αποβλήτων και πλαστικών μιας χρήσης, δημιουργεί δράσεις όπως το Zero Carbon Footprint. Το φιλόδοξο, όσο και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα υπηρετεί την δέσμευση του Ομίλου για την προσφορά μιας ενεργειακά ουδέτερης εμπειρίας διακοπών τα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας μια νέα ταξιδιωτική συνείδηση. Πηγή: Protagon.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.