ΑΠΟΦΑΣΗ «ΣΤΑΘΜΟΣ» ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΥΠΡΙΩΤΗ

Τον τίτλο αυτό φέρει σημερινό δημοσίευμα της dimokratiki.gr που επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι » Με την υπ’ αρίθμ. 51/2020 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου απορρίφθηκαν τελεσιδίκως οι αιτήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων Eurobank Ergasias και Πειραιώς, για την υπαγωγή των ξενοδοχείων Κυπριώτη σε αναγκαστική διαχείριση.
Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά συγκροτήματα στα Δωδεκάνησα , με πέντε ξενοδοχειακές μονάδες και συνολικά 1.483 δωμάτια, βρέθηκε προ του ενδεχομένου να τεθεί σε ειδική διαχείριση και να πουληθεί σε πλειστηριασμό.
Το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου επανεξέτασε την υπόθεση μετά την υποβολή εφέσεως από τις δύο τράπεζες.
Η εταιρεία «Γ. ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Α.Ε.», που εδρεύει στην Κω, δραστηριοποιείται στον τομέα των ξενοδοχειακών, τουριστικών και ναυτιλιακών, πρακτορειακών, εμπορικών, αντιπροσωπευτικοί, εργολαβικών, γεωργικών, κτηνοτροφικών και άλλων συναφών επιχειρήσεων.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ πληκτρολογώντας https://www.dimokratiki.gr/28-02-2020/apofasi-stathmos-toy-monomeloys-efeteioy-gia-ta-xenodocheia-kyprioti/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.