ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ του κ. Ιβάν Σαββίδη και του κ. Κωνσταντίνου  Στέγγου, για το “Πόρτο Καρράς”, το οποίο έχει συμφωνήσει να αγοράσει ο πρώτος , αλλά…

απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal και όπως αποκαλύπτει η SFINA.GR οι υπογραφές θα πέσουν στις αρχές Μαρτίου!

Οι τελευταίες λεπτομέρειες πάντα είναι και οι πιο… χρονοβόρες και έτσι η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη ζητάει να είναι πλήρως καλυμμένη για κάποιες υποχρεώσεις της άλλης πλευράς, που πρέπει να πληρωθούν.

Αρχές Μαρτίου λοιπόν, τελειώνουν όλα και ανακοινώνεται η συμφωνία, που σημαίνει ότι ο κ. Ιβάν Σαββίδης γίνεται ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Πόρτο Καρράς” και τυπικά!

Εκτιμάται το τίμημα της αγοράς θα κυμανθεί μεταξύ 200-250 εκατ. ευρώ και αφορά το σύνολο του πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος.

Το Πόρτο Καρράς είναι ανεπτυγμένο σε έκταση 17,5 χιλιάδων στρεμμάτων και περιλαμβάνει τέσσερα ξενοδοχεία. Διαθέτει τη μεγαλύτερη ιδιωτική μαρίνα στη Βόρεια Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων, γήπεδο γκολφ 18 οπών και συνεδριακό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο όμιλος Ιβάν Σαββίδη έχει σχεδιάσει επένδυση ύψους τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Εκτός από την αναβάθμιση των ξενοδοχείων και των λοιπών εγκαταστάσεων, κεντρική θέση στον μεσοπρόθεσμο σχεδιασμού του ομίλου Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς είναι η δυνατότητα ανέγερσης 526 παραθεριστικών κατοικιών, οι οποίες μάλιστα είναι σε μεγάλο βαθμό ώριμες σε επίπεδο αδειών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.