ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΔΙΩΞΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ 

Την Κυριακή 01/11/2020 στο ξενοδοχείο Kyparissia Beach στην Κυπαρισσία πραγματοποιήθηκε, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας.

Στη συνέλευση μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας , αποφασίστηκαν ομόφωνα σημαντικές αλλαγές στο καταστατικό και ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του ΔΣ, της ελεγκτκής επιτροπής και εκπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα .
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα συνεδρίασαν την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο τα εκλεγέντα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ ως εξής :
Πρόεδρος : Χριστοδούλου Γεωργία (apollo Resort Art Hotel στην Κυπαρισσία)
Αντιπρόεδρος : Λάππας Ιωάννης (Limenari Hotel στα Φιλιατρά)
Γενικός Γραμματέας Μαρίνα Τεριζάκη (Agrikies Country Retreat στη Μαραθόπολη)
Ταμίας : Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης (mesogeios Hotel στη Μαραθόπολη)
Μέλη : Αγγελόπουλος Χαράλαμπος (Artina Hotel & Artina Nuovo Hotel στη Μαραθόπολη)
Κωνσταντόπουλος Γεώργιος (Kyparissia beach στην Κυπαρισσία )
Κασσίμης Γιώργος (Kassimis Hotel & Kassimis Apartments στην Κυπαρισσία)

Εκπρόσωποι στην Ο.Ε.ΕΔΔ Πελοποννήσου & Κυθήρων: Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονόμου Θεόδωρος.

Ελεγκτική επιτροπή: Βαρούτσος Παναγιώτης (Camping Proti στη Μαραθόπολη), Λυμπερόπουλος Ιωάννης (Enastron Villas Ράχες Κυπαρισσίας), Σωτηροπούλου Αθανασία (Sotiropoulos Apartments στην Κυπαρισσία).

Όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. με αίσθημα ευθύνης ευχαριστούν τους συναδέλφους για τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους και δεσμεύονται με συνεργασία και ομαδικότητα να επανεκκινήσουν τους σκοπούς και τους στόχους της Ένωσης και να εντείνουν τις προσπάθειες, προκειμένου όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου της περιοχής να βγουν από τις τωρινές πρωτοφανείς δύσκολες στιγμές με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Στην προσπάθεια αυτή η συνεργασία με το Δήμο, την Περιφέρεια, τα Επιμελητήρια, αλλά και τους τοπικούς συλλόγους, είναι επιβεβλημένη, επισημαίνει χαρακτηριστικά σε ανακαοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.