TO ΠΡΩΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ SURE HOTEL COLLECTION BY BEST WESTERN EINAI TO CHRYSSI AKTI ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ- Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και συνάμα και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δύσκολης περιόδου λόγω της πανδημίας του COVID-19, δηλώνει και στην πράξη η διεύθυνση του γραφείου της Best Western Νοτιανατολικής Ευρώπης που εδρεύει στην Αθήνα. Και τούτο διότι αποφασίζοντας την ανάπτυξη του νέου σήματος της διεθνούς παγκόσμιας ξενοδοχειακής αλυσίδας, με τη διακριτική ονομασία Sure Hotels, ενέταξε το ξενοδοχείο Chryssi Akti στην Άνδρο κάτω από την ομπρέλα της Sure Hotel Collection, με αποτέλεσμα η πλέον branded μονάδα στο κυκλαδίτικο νησί να αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της ταχέως αναπτυσσόμενης φίρμας στις συνολικά 13 χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης που είναι η γεωγραφική περιοχή ευθύνης της.

Τους λόγους για τους οποίους λήφθηκε η σημαντική απόφαση αυτή αποκαλύπτει στο Business Travel blog η Deputy CEO της Best Western Νοτιανατολικής Ευρώπης κυρία Κατερίνα Κυριακοπούλου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «το το ξενοδοχείο Chryssi Akti είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο στο νησί της Άνδρου και μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του έχει αναβαθμίσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες του και έχει υψηλή αποδοχή από τους πελάτες του όπως καταδεικνύουν και οι βαθμολογίες του. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο λοιπόν ήταν η ιδανική επιλογή για το άνοιγμά μας στον προορισμό και ο καταλληλότερος «πρεσβευτής» για το καινούργιο σήμα της Best Western «Sure Hotel Collection». Οι στόχοι που οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έχουν θέσει συμβαδίζουν με τους δικούς μας στόχους για την ανάπτυξη της επιχείρησης και την ικανοποίηση των πελατών».

Το ιστορικό κυκλαδίτικο ξενοδοχείο απολαμβάνει πλέον τη φίρμα της ανώτατης βαθμίδας της Sure Hotels καθώς πέραν από την Sure Hotel Collection, η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μπράντα αναπτύσσεται ταχέως στην Αμερική και στην Ευρώπη και με τα σήματα Sure Hotel και Sure Hotel Plus, διαθέτοντας περισσότερα από 350 μέλη παγκοσμίως.

Η σίγουρα πρωτοφανής για τα δεδομένα της τρέχουσας δύσκολης κατάστασης, απόφαση της διεύθυνσης του γραφείου της Best Western Νοτιανατολικής Ευρώπης να αναπτύξει το νέο σήμα στη γεωγραφική περιοχής ευθύνης και να προσδώσει στην Ελλάδα και σε μέλος της ξενοδοχειακής αγοράς της χώρας μας τον τίτλο του καλύτερου πρεσβευτή της Sure Hotel Collection by Best Western, δεν πέρασε απαρατήρητη από όσους ασχολούνται με τον ελληνικό τουρισμό.

Τη ρήση ότι «κάθε κρίση »κρύβει» ευκαιρίες ενστερνίζεται και η κυρία Κυριακοπούλου συμπληρώνοντας με νόημα ότι «τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η επανεκκίνηση απαιτεί συγκεκριμένο σχεδιασμό» Επιδιώκοντας να κατασταθεί σαφής και αναλυτική για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η Best Western ακόμα και αυτή τη δυσχερή περίοδο στα μέλη της η Deputy CEO της Best Western Νοτιανατολικής Ευρώπης αποσαφηνίζει χωρίς φειδώ λόγων ότι: «η Best Western διαθέτει τα μέσα που θα επιτρέψουν στα ξενοδοχεία να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους και τη θέση τους στην αγορά. Έχουμε την τεχνογνωσία,το δίκτυο πωλήσεων και marketing, τις λύσεις στην ουσία, που τα ξενοδοχεία μας χρειάζονται για να έχουν ένα δυναμικό ξεκίνημα αλλά και διάρκεια στα αποτελέσματα.Η συνεργασία μας αυτή θα δώσει την ευκαιρία στο ξενοδοχείο να επεκτείνει το πελατολόγιό του και να ενταχθεί σε συνεργασίες με τους ευνοϊκότερους όρους που μία αλυσίδα διασφαλίζει. Αντίστοιχα η Best Western έχει την ευκαιρία να «γνωρίσει» στους πελάτες της έναν νέο προορισμό αλλά και να στηρίξει το νέο μέλος της σε μία δύσκολη χρονικά συγκυρία».

SureHotelCollectionbyBestWestern Chryssi Akti

Το 3*, ιστορικό ξενοδοχείο ChryssiAkti που βρίσκεται στην παραλία Μπατσί της Άνδρου, εντάχθηκε στην οικογένεια της Best Western κάτω από το νέο σήμα της αλυσίδας, SureHotelCollectionκαι σε μία δύσκολα χρονικά περίοδο για τον τουρισμό θα επωφεληθεί από το διεθνές δίκτυο πωλήσεων και marketing που η Best Western προσφέρει στα μέλη της.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα από πιο τουριστικά σημεία του νησιού. Είναι μοναδικό τόσο από άποψη τοποθεσίας όσο και υπηρεσιών και διαθέτει 61 πλήρως ανακαινισμένα και ευρύχωρα δωμάτιά του, με θέα στη θάλασσα. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν με ασφάλεια δίπλα στην πισίνα ή την οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου. Ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια διατίθενται για οικογένειες.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα με που με επιτυχία εφαρμόστηκαν πέρυσι στο ξενοδοχείο έχουν ενισχυθεί με τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που διεθνώς εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στα πλαίσια του προγράμματος BecauseWeCareClean.

Με εύκολη πρόσβαση από το λιμάνι του Γαυρίου καθώς και προς τη Χώρα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα γνωρίσουν την Άνδρο και την πλούσια ιστορία της.

Το ξενοδοχείο που θα ανοίξει στα μέσα Μαΐου είναι ήδη διαθέσιμο για online κρατήσεις στον κόμβο της αλυσίδας www.bestwestern.com και μέσω του διεθνούς δικτύου πωλήσεων της Best Western, στους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι το νέο σήμα της Best Western, SureHotels που παρουσιάστηκε το 2016 αναπτύσσεται ταχύτατα και πλέον «μετρά» παραπάνω από 350 ξενοδοχεία παγκοσμίως. Η ποιότητα υπηρεσιών τους έχει ήδη αναγνωριστεί αφού τα Sure Hotels ψηφίστηκαν to 2020 από τους πελάτες ως το καλύτερο “Economy Brand” στην έρευνα της J.D. Power.

To ChryssiAkti, είναι το πρώτο Sure Hotel Collection by BestWestern στη χώρα μας και σηματοδοτεί την ανάπτυξη της αλυσίδας σε μία ακόμα κατηγορία ξενοδοχείων αυτή των “PremiumEconomy” η οποία απευθύνεται σε μία μεγάλη μερίδα πελατών. Ένα ακόμα διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα, συνυφασμένο με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συνδυάζεται με τις στοχευμένες υπηρεσίες Marketing, το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και τις κεντρικές στρατηγικές συμφωνίες της αλυσίδας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.