
Ευχάριστες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η αεροπορική εταιρία SkyGreece!
Η ελληνοκαναδικών συμφερόντων αεροπορική εταιρεία Skygreece Airlines έχει προσανατολισθεί για να εντάξει- μεταξύ άλλων- στο πτητικό της πρόγραμμα απευθείας πτήσεις Αθήνα-Καναδά. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν το Μάιο του 2013 και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο πτήσεις (μία προς Τορόντο και μία προς Μόντρεαλ), καθώς και τρεις πτήσεις προς Νέα Υόρκη. Στόχος της εταιρείας είναι και η απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Νότια Αφρική.
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο, στην κατοικία του Έλληνα πρεσβευτή στον Καναδά, Ελ. Αγγελόπουλου με τα στελέχη της εταιρείας. Την προσεχή εβδομάδα, η εταιρεία θα λειτουργήσει τα γραφεία της στο Μόντρεαλ και λίγο αργότερα στο Τορόντο, ενώ στη Νέα Υόρκη θα λειτουργήσουν το Φεβρουάριο. Το αντίστοιχο κατάστημα στην Αθήνα (στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος») έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία, ενώ η αεροπορική εταιρία εντάσσει συνεχώς στο δυναμικό της στελέχη σε καίριους τομείς εργασίας!
Η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια το Γενάρη, ενώ για τη θερινή περίοδο σκοπεύει να συνδυάσει τις πτήσεις στον ελληνικό χώρο με κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά.