ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017;

Η trivago, η οποία ηγείται του ξενοδοχειακού metasearch παγκοσμίως, βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2017. Με τον τουρισμό να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες της Ελλάδας, το επίπεδο προσφερόμενων επιλογών διαμονής μπορεί με ευκολία να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα υψηλό. Για τον λόγο αυτό η trivago βραβεύει εκείνα τα καταλύματα που ξεχώρισαν καταφέρνοντας να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη υψηλότερα, τόσο στο επίπεδο κατηγορίας του το καθένα, όσο και σε επίπεδο χώρας. Τα trivago Awards χωρίζονται σε οκτώ κατηγορίες στην κάθε μια εκ των οποίων βραβεύθηκαν δέκα ξενοδοχεία.

Ο Johannes Thomas, Managing Director στην trivago δήλωσε: «Συγκεντρώνουμε και αναλύουμε περισσότερες από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων από ιστοσελίδες ανά τον κόσμο. Αυτό μας δίνει σημαντική γνώση σχετικά με το ποιο ξενοδοχείο είναι ιδιαίτερα καλό και σε ποιο τομέα.» Ενώ προσέθεσε: «Τα βραβεία της trivago αναγνωρίζουν τα καταλύματα εκείνα που προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής στους καλεσμένους τους και είμαστε περήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι που βραβεύουμε αυτά τα επιτεύγματά τους.»

 Tα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην κατηγορία “Καλύτερο Πρωινό”

Αυτή τη χρονιά, το ξενοδοχείο με το καλύτερο πρωινό στην Ελλάδα είναι το Athenaum Intercontinental.

Γνωστό για τις εξαιρετικές μεσογειακές του δημιουργίες, ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε τα ακόλουθα για την παραλαβή του βραβείου ‘Καλύτερο Πρωινό’:

“Η επιβράβευση του Athenaeum InterContinental από την trivago ως το ξενοδοχείο που προσφέρει το καλύτερο πρωινό στην Ελλάδα, είναι πράγματι μεγαλή τιμή για εμάς. ‘Ερχεται ως επακόλουθο της προσπάθειας του ανθρώπων του ξενοδοχείου, να παρέχουν τις υψηλότερες ποιοτικά υπηρεσίες. Στόχος μας, ήταν και παραμένει να ικανοποιούμε στο έπακρο τις απαιτήσεις των επισκεπτών μας.”

Tα top 10 ξενοδοχεία για τα trivago Awards 2017 στην κατηγορία Καλύτερο Πρωινό στην Ελλάδα είναι:

 

Κατάταξη Όνομα Ξενοδοχείου Τοποθεσία
1 Athenaeum Intercontinental Αθήνα
2 Makedonia Palace Θεσσαλονίκη
3 Capsis Astoria Κρήτη
4 Doma Κρήτη
5 Akali Κρήτη
6 GDM Megaron Κρήτη
7 Airotel Parthenon Αθήνα
8 The Excelsior Θεσσαλονίκη
9 The Met Hotel Θεσσαλονίκη
10 4Saint George Lycabettus Αθήνα

Tα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην κατηγορία “Καλύτερη Σχέση Ποιότητας-Τιμής”

Αυτή τη χρονιά, το ξενοδοχείο με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην Ελλάδα είναι το Stelios Place

Γνωστό για τη ζεστή υποδοχή του, την εικοσιτετράωρη εξυπηρέτησή του, για το δωρέαν πάρκινγκ και δωρέαν WI-FI του, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Στέλιος είπε τα ακόλουθα για την παραλαβή του βραβείου ‘Καλύτερη Σχέση Ποιότητα-Τιμής’:

“Το Stelios Place, έχει ήδη βραβευτεί από διάφορες γνωστές εταιρίες στο χώρο. Έχει πάρει το βραβείο 1st Travellers Choice & το Certificate of Excellence. Αυτό φυσικά χάρη στους πελάτες του. Μια ακόμη βράβευση είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για την κάθε επιχείρηση καθώς την κάνει και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες! Τα σχόλια μας πάντα βασίζονται σε αληθινούς πελάτες.”

Τα top 10 ξενοδοχεία για τα trivago Awards 2017 στην κατηγορία Καλύτερη Σχέση Ποιότητας-Τιμής στην Ελλάδα είναι:

 

Κατάταξη Όνομα Ξενοδοχείου Τοποθεσία
1 Stelios Place Σαντορίνη
2 Ios Resort Ίος
3 Sofi Νάξος
4 Manos Studios Κρήτη
5 Renieris Σταλός
6 Margo Studios and Apartments Νάξος
7 San Giorgio Villa Σαντορίνη
8 Venus & Suites Ζάκυνθος
9 Rachel Αίγινα
10 Haraki Mare Ρόδος

Tα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην κατηγορία “Καλύτερη Εξυπηρέτηση”

Αυτή τη χρονιά, το ξενοδοχείο με την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Ελλάδα είναι το Stelios Place

Γνωστό για τη ζεστή υποδοχή του, την εικοσιτετράωρη εξυπηρέτησή του, την καθαριότητά του και τους λειτουργικούς χώρους του ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Στέλιος είπε τα ακόλουθα για την παραλαβή του βραβείου ‘Καλύτερη Εξυπηρέτηση’:

“Το Stelios Place, έχει ήδη βραβευτεί από διάφορες γνωστές εταιρίες στο χώρο. Έχει πάρει το βραβείο 1st Travellers Choice & το Certificate of Excellence. Αυτό φυσικά χάρη στους πελάτες του. Μια ακόμη βράβευση είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για την κάθε επιχείρηση καθώς την κάνει και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες! Τα σχόλια μας πάντα βασίζονται σε αληθινούς πελάτες. 

Τα top 10 ξενοδοχεία για τα trivago Awards 2017 στην κατηγορία Καλύτερη Εξυπηρέτηση στην Ελλάδα είναι:.

 

Κατάταξη Όνομα Ξενοδοχείου Τοποθεσία
1 Stelios Place Σαντορίνη
2 O&B Athens Boutique Hotel Αθήνα
3 Santorini Princess Spa Σαντορίνη
4 Astra Suites Σαντορίνη
5 Renieris Κρήτη
6 Reverie Σαντορίνη
7 Ios Resort Ίος
8 Lindos Horizon Ρόδος
9 Argo Hotel Μύκονος
10 Spirit Of The Knights Ρόδος

Tα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην κατηγορία “Καλύτερo Δωμάτιο”

Αυτή τη χρονιά, το ξενοδοχείο με το καλύτερο δωμάτιο στην Ελλάδα είναι το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas

Γνωστό για τα πολυτελή δωμάτια του, τα χειροποίητα ζωγραφισμένα ταβάνια και τις ιδιωτικές πισίνες του, ο Commercial Manager του ξενοδοχείου κ. Κώστας Γιακουμής είπε τα ακόλουθα για την παραλαβή του βραβείου ‘Καλύτερο Δωμάτιο’:

“Η trivago είναι η κορυφαία μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων στον κόσμο με εκατομμύρια επισκέπτες που εμπιστεύονται την υπηρεσία της για τις διακοπές τους. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερη επιβράβευση για όλα τα μέλη του Atrium Prestige να παραλάβουν ένα βραβείο αυτού του βεληνεκούς από μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους και επιρροής. Με την επιλογή του Atrium Prestige για την κατηγορία Καλύτερο Δωμάτιο, η trivago διαβεβαιώνει ότι το ξενοδοχείο μας προσφέρει ένα μεγάλο εύρος δωματίων υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν ένα αίσθημα δέους στους επισκέπτες του. 

Τα top 10 ξενοδοχεία για τα trivago Awards 2017 στην κατηγορία Καλύτερo Δωμάτιο στην Ελλάδα είναι:

 

Κατάταξη Όνομα Ξενοδοχείου Τοποθεσία
1 Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas Ρόδος
2 Princess Andriana Resort & Spa Ρόδος
3 Mitsis Alila Resort & Spa Ρόδος
4 Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa Μύκονος
5 Lindos Horizon Ρόδος
6 Aenaon Villas Σαντορίνη
7 Spirit Of The Knights Ρόδος
8 AVA Αθήνα
9 Melenos Lindos Ρόδος
10 Alea Θάσος

Tα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην κατηγορία “Καλύτερo Εναλλακτικό Κατάλυμα”

Αυτή τη χρονιά, το καλύτερο εναλλακτικό κατάλυμα στην Ελλάδα είναι το Casa Moazzo.

Γνωστό για τις ευρύχωρές του σουίτες, την όμορφη επίπλωσή του και τη νεοκλασσική του ομορφιά, η υπεύθυνη του καταλύματος κυρία Άννα Θωμαδάκη είπε τα ακόλουθα για την παραλαβή του βραβείου ‘Καλύτερο Εναλλακτικό Κατάλυμα’:

“Είναι τιμή για εμάς, να επιλέγουν οι πελάτες το ξενοδοχείο μας ξανά και ξανά για τις διακοπές τους στην Κρήτη. Ακούμε προσεκτικά τις υποδείξεις τους και τους ευχαριστούμε που μας βοηθούν να προσφέρουμε όλο και καλύτερες υπηρεσίες. Κάθε φορά ξεπερνάμε τον εαυτό μας ώστε η διαμονή στο Casamoazzo, να’ ναι μια σπουδαία εμπειρία για κάθε πελάτη.”

Τα top 10 ξενοδοχεία για τα trivago Awards 2017 στην κατηγορία Καλύτερo Εναλλακτικό Κατάλυμα στην Ελλάδα είναι:

 

Κατάταξη Όνομα Ξενοδοχείου Τοποθεσία
1 Casa Moazzo Κρήτη
2 Aenaon Villas Σαντορίνη
3 Argo Hotel Μύκονος
4 Costa Marina Villas Σαντορίνη
5 Atrium Villa Σαντορίνη
6 Stelios Place Σαντορίνη
7 Voreina Gallery Suites Σαντορίνη
8 Alexandros Πάρος
9 Kyknos Deluxe Suites Καστορία
10 Bellagio Luxury Boutique Κρήτη

Tα 10 καλύτερα ξενοδοχεία “3 αστέρων”

Αυτή τη χρονιά, το καλύτερο ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Ελλάδα είναι το Eleonas.

Γνωστό για τους όμορφα διακοσμημένους χώρους του, για την οικογενειακή και ήρεμη ατμόσφαιρά του καθώς και για αυθεντικό, παραδοσιακό στυλ του, o υπεύθυνoς του ξενοδοχείου Μανώλης Σαριδάκης είπε τα ακόλουθα για την παραλαβή του βραβείου ‘Καλύτερο Ξενοδοχείο 3 αστέρων’:

“Στον τόπο που οι ίδιοι μεγαλώσαμε και σήμερα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, στον τόπο που κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας, θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια αυθεντική Κρητική γειτονιά. Σεβόμενοι απόλυτα την πλούσια φύση που μας αγκαλιάζει, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, εδώ και 10 χρόνια υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας από όλο τον κόσμο, όχι σαν στο σπίτι μας, αλλά στο σπίτι μας. Ο Ελαιώνας, είναι ένας μικρός παράδεισος, όπου όποιος αγαπά την φύση και τα μυστικά της και θέλει να την ζήσει, να την γευτεί και να την απολαύσει, θα βρει σίγουρα αυτό που ζητά. Εμείς είμαστε εδώ για να τον υποδεχτούμε, να τον φιλοξενήσουμε με τον μοναδικό τρόπο που ορίζει η Κρητική φιλοξενία και να τον βοηθήσουμε να εξερευνήσει και να κάνει δικό του, έστω ένα κομμάτι αυτού του ευλογημένου τόπου…και βέβαια να ξέρει ότι πάντα θα τον περιμένουμε να επιστρέψει!”

Τα top 10 ξενοδοχεία για τα trivago Awards 2017 στην κατηγορία Καλύτερo Ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Ελλάδα είναι:

 

Κατάταξη Όνομα Ξενοδοχείου Τοποθεσία
1 Eleonas Κρήτη
2 Pyrgos Adrachti Καλαμπάκα
3 Aroma Dryos Eco & Design Hotel Μέτσοβο
4 Manos Small World  Σαντορίνη
5 Pilion Terra  Πορταριά
6 The Saint Vlassis  Νάξος
7 Dellas Boutique  Τρίκαλα
8 Estate Kalaitzis Βεργίνα
9 Santellini  Σαντορίνη
10 Acrothea Parga Πάργα

Tα 10 καλύτερα ξενοδοχεία “4 αστέρων”

Αυτή τη χρονιά, το καλύτερο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ελλάδα είναι το Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa.

Γνωστό για τη μοντέρνα διακόσμησή του, για την κομψή επίπλωσή του και τα ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτιά του, o Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου κ.  Allan Kodzasov είπε τα ακόλουθα για την παραλαβή του βραβείου ‘Καλύτερο Ξενοδοχείο 4 αστέρων’:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την βράβευσή μας αυτή καθώς είναι η καλύτερη δυνατή επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας. Στο ξενοδοχείο μας θεωρούμε όλους τους πελάτες μέλος της οικογένειας Rocabella και βάζουμε τα δυνατά μας ώστε να τους κάνουμε να νίωσουν σας το σπίτι τους.  Το βραβευμένο ελληνικό πρωινό μας καθώς και το νέο εστιατόριο Reeza με γνήσιες ελληνικές γεύσεις έχουν συντελέσει στο να μεταφέρεται μαγικά ο καλεσμένος μας σε ένα οικογενειακό τραπέζι με θέα στο Αιγαίο και τη γραφική Χώρα. Χαιρόμαστε που οι πελάτες μας νιώθουν έτσι για εμάς και υποσχόμαστε πως κάθε χρόνο θα προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο.”

Τα top 10 ξενοδοχεία για τα trivago Awards 2017 στην κατηγορία Καλύτερo Ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ελλάδα είναι:

 

Κατάταξη Όνομα Ξενοδοχείου Τοποθεσία
1 Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa Μύκονος
2 Astra Suites Σαντορίνη
3 Fatma Hanoum Κρήτη
4 Spirit Of The Knights Ρόδος
5 Archontiko Metsovou Boutique    Μέτσοβο
6 Ikies Traditional Houses Σαντορίνη
7 Pantelia Suites Σαντορίνη
8 Petit Palace  Σαντορίνη
9 Casa Vitae  Κρήτη
10 AVA Αθήνα

 Tα 10 καλύτερα ξενοδοχεία “5 αστέρων”

Αυτή τη χρονιά, το καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Ελλάδα είναι το Lindos Blu.

Γνωστό για τις πολυάριθμες παροχές του (εστιατόρια, bar, pool bar, snack bar, καφετέρια κ.α), για τις exclusive υπηρεσίες του, αλλά και για τη θέα του που κόβει την ανάσα,  η εκπρόσωπος του ξενοδοχείου κυρία  Χριστίνα Λαμπριανού  είπε τα ακόλουθα για την παραλαβή του βραβείου ‘Καλύτερο Ξενοδοχείο 5 αστέρων’:

“Είναι μεγάλη τιμή η απονομή αυτού του βραβείου από την trivago, μια καινοτόμο εταιρεία με την οποία έχουμε κοινό σκοπό όσον αφορά στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας και όραμα για την όσο δυνατό μεγαλύτερη συνεισφορά σ’ αυτό που λέγεται τουριστική βιομηχανία αυτής της χώρας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς πρόκειται για μια διάκριση στην οποία δε στοχεύσαμε αλλά ήρθε σαν αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταλαμβάνει καθημερινά όλη η «οικογένεια» του Lindos Blu με συνεπή εργασία, σωστές επιλογές και φυσικά ανάλογο προσωπικό και οικονομικό κόστος.Βασική φιλοσοφία της επιχείρησης ήταν από την αρχή ο σεβασμός στους επισκέπτες μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ανάλογες ή και μεγαλύτερες των προσδοκιών τους. Προσθέτοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια, τη διάθεση όλης της ομάδας να κάνει το “extra mile” προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες, αλλά και την καθημερινή αξιολόγηση του feedback των καλεσμένων μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα κοινό «φανατικό» με αυτό που πλέον ονομάζουμε “the Lindos Blu experience” το οποίο χρόνο με το χρόνο γίνεται μεγαλύτερο.”

Τα top 10 ξενοδοχεία για τα trivago Awards 2017 στην κατηγορία Καλύτερo Ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Ελλάδα είναι:

 

Κατάταξη Όνομα Ξενοδοχείου Τοποθεσία
1 Lindos Blu Ρόδος
2 Santorini Princess Spa Σαντορίνη
3 Boutique 5 Κιοτάρι Ρόδος
4 Katikies  Οία Σαντορίνη
5 The Excelsior Θεσσαλονίκη
6 Casa Delfino Spa  Κρήτη
7 Avli Lounge Apartments  Κρήτη
8 Kouros Hotel and Suites  Μύκονος
9 Ananti City Resort Τρίκαλα
10 Dreams Luxury Suites  Σαντορίνη

 

Πώς επιλέχτηκαν τα ξενοδοχεία για τα trivago Awards 2017;

Με τον ίδιο τρόπο που συγκεντρώνουμε τις τιμές των ξενοδοχείων από όλο το διαδίκτυο, έτσι συγκεντρώσαμε και τις αξιολογήσεις και κριτικές, που έγραψαν οι ταξιδιώτες σε διαφορετικές σελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων και δημιουργήσαμε μια βαθμολογία. Με τον τρόπο αυτό κάνουμε εύκολη τη διαδικασία σύγκρισης των ξενοδοχείων για τους ταξιδιώτες. Αυτές οι βαθμολογίες είναι διαθέσιμες στη σελίδα μας. Πολύ απλά πήραμε τις κατατάξεις και το ξενοδοχείο με την υψηλότερη βαθμολογία, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των νικητών των βραβείων.

Όλα τα ξενοδοχεία, τα οποία εμφανίζουν τιμές στη σελίδα της trivago, μπορούν να συμμετέχουν στα trivago Awards. Για να βεβαιωθούμε πως όλα τα ξενοδοχεία στις κατατάξεις μας είχαν υψηλές αποδόσεις την προηγούμενη χρονιά, συμπεριλάβαμε μόνο ξενοδοχεία, τα οποία είχαν το λιγότερο 20 κριτικές γραμμένες για αυτά.

To αποτέλεσμα: Μια αναλυτική λίστα με την αφρόκρεμα των ξενοδοχείων της Ελλάδας, και ένα κύρος και μια αναγνώριση για τους σκληρά εργαζόμενους ξενοδόχους που βρίσκονται πίσω από αυτά τα ξενοδοχεία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: