ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ HOTELFEEDBACK ΜΕ ΤΟ TRIPADVISOR

Η εταιρία HotelFeedback πρωτοπόρος εταιρία στο τομέα της τεχνολογίας στο ξενοδοχειακό κλάδο ανακοινώνει τη συνεργασία της με το TripAdvisor.

Μια συνεργασία που την κατατάσσει στις 20 μεγαλύτερες παγκόσμιου φήμης και μεγέθους εταιρίες τεχνολογίας στο ξενοδοχειακό κλάδο στο χώρο της διαχείρησης φήμης.

Η υπηρεσία συλλογής κριτικών απο τους επισκέπτες των ξενοδοχείων κατα τη διάρκεια της διαμονής τους μεσα απο τη χρήση του WiFi ενισχύεται με την αυτόματη δυνατότητα έρευνας απο το TripAdvisor.

Ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν την υπηρεσία HotelFeedback για πάνω απο ένα χρονο έχει διαπιστωθεί οτι:
– έλαβαν 10 φορές περισσότερες κριτικές. Για παράδειγμα αν είχαν 100 δημοσιευμένες μεσα σε ένα χρονο στο HotelFeedback πλέον έχουν 1000
– βελτίωσαν την online βαθμολογία τους έχοντας λιγότερες αρνητικές κριτικές
– χρησιμοποιούν τα στατιστικά στοιχεία του HotelFeedback για τη λήψη αποφάσεων

Η υπηρεσία συλλογής κριτικών της HotelFeedback αναγνωρίστηκε ως η πιο αποδοτική και αποτελεσματική μέθοδος παγκοσμίως σε σχέση με όλες τις παγκόσμιες εταιρίες του χώρου. Ο αριθμός των κριτικών της HotelFeedback αναμένεται να ξεπεράσει σε 2 χρονια τον αριθμό όλων των online κριτικών που έχει συλλέξει ένα ξενοδοχειο τα τελευταία 10 χρονια.

HotelFeedback και TripAdvisor συνεργάζονται στενά ούτως ώστε τα ξενοδοχεία να έχουν τόσο το πλήρη έλεγχο των κριτικών των επισκεπτών τους κατα τη διάρκεια της διαμονής τους και πριν δημοσιευτούν και παράλληλα (όσα ξενοδοχεια θέλουν) να μπορούν άμεσα να αυξήσουν τον αριθμό των δημοσιευμένων κριτικών στο TripAdvisor.

Υπολογίζεται σε βάθος χρόνου οτι η συνεργασία αυτη θα αλλάξει τα δεδομένα και στερεότυπα στο χώρο των κριτικών. Η HotelFeedback συνεχίζει την επέκτασή της με πωλήσεις σε ξενοδοχεια σε όλο το κόσμο.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η HotelFeedback είναι μια Ελληνό-Κυπριακή εταιρία η οποία στοχεύει στην βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Το λογισμικό σύστημα αποτελεί ένα παγκοσμίως μοναδικό εργαλείο συλλογής real-time κριτικών και social μάρκετινγκ για τα ξενοδοχεία. Λειτουργεί ήδη σε μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στην Κύπρο, Ελλάδα και όλο το κόσμο όπως: Four Seasons Limassol, Starwood Sofia Hotel Balkan, Columbia Hotels & Resorts, Radisson Blu Park Athens, Mercure Bosphorus Istanbul, Electra Palace Thessaloniki, κ.α.

Η συλλογή κριτικών της HotelFeedback γίνεται μέσα από το WiFi του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια διαμονής του πελάτη με αποτέλεσμα να είναι 700% περισσότερες από κάθε άλλη μέθοδο, να είναι άμεσες, επώνυμες και να ενημερώνουν real-time τον ξενοδόχο. Αντίστοιχα, το ξενοδοχείο ενημερώνει μέσα από το WiFi ανά πάσα στιγμή το πελάτη για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά.

Η HotelFeedback επεκτείνεται στο εξωτερικό με πωλητές και αντιπροσώπους. Οι χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται είναι η Γαλλία, η Μάλτα, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Ινδονησία και η Αμερική.

Xαρακτηριστικά:
– Ενσωματώνεται στο WiFi του ξενοδοχείου
– Είναι προγραμματισμένο να εμφανίζει ερωτήσεις που αφορούν την ποιότητα υπηρεσιών του ξενοδοχείου (καθαριότητα, φαγητό, υπηρεσίες)
– Η απάντηση είναι με check box απλή και γρήγορη
– Yπάρχει και επιλογή στον πελάτη να μην απαντήσει αν δεν επιθυμεί
– Αν τα σχόλια είναι θετικά το σύστημα αυτόματα 2 ημέρες μετά τη διαμονή του πελάτη θα στείλει e-mail με τις απαντήσεις του προτρέποντάς τον να τις αναρτήσει στο tripadvisor και τα social media
– Αν τα σχόλια είναι αρνητικά ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου ενημερώνεται αυτόματα με e-mail ώστε να επεμβαίνει άμεσα, πριν φύγει ο πελάτης από το ξενοδοχείο
– Yπάρχει η δυνατότητα για προτάσεις υπηρεσιών του ξενοδοχείου με διαφημιστικά banner για φαγητό στο εστιατόριο, spa και άλλες δραστηριότητες μέσα ή έξω από το ξενοδοχείο
– Αυτόματα σε ένα ειδικό banner στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εμφανίζει ζωντανά και άμεσα τις απαντήσεις των πελατών του σε πραγματικό χρόνο

Περισσότερες πληροφορίες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.