Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ HARPIN HOTELS

H κυρία Ηλέκτρα Πενθερουδάκη παραδίδει τη δωρέα στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η ΠΙΣΤΗ» κ. Μιχάλη Νερατζάκη

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η κρητική ξενοδοχειακή αλυσίδα Haprin Hotels ιδιοκτησίας της οικογένειας Πενθερουδάκη συνεχίζει τη φιλανθρωπική της δράση βάζοντας το δικό της λιθαράκι ώστε να γίνει λίγο καλύτερος ο κόσμος μας.

Συγκεκριμένα και όπως σχετικά τονίζει στο Business Travel blog η κυρία Ηλέκτρα Πενθερουδάκη «προσμετρώντας όλες τις κριτικές που έκαναν οι πελάτες μας για τα ξενοδοχεία Georgioupolis Reosrt Aqua Park & Spa και Happy Days Beach Hotel σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς ιστοτόπους όπως το tripadvisor, το holidaycheck κ.ά. για το 2017, τις μετατρέψαμε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ενίσχυσης προς τους συνανθρώπους μας στο ποσό των 2.830 ευρώ ο οποίο δόθηκε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η ΠΙΣΤΗ». Και με νόημα συμπληρώνει ότι «η  δωρεά μας είναι ένα ελάχιστο δείγμα βοήθειας και προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Οι δημοσιευμένες είτε θετικές είτε αρνητικές κριτικές για τα Harpin Hotels, έφτασαν για το 2017 στον αριθμό των 566 σχολίων,  ενώ για κάθε δημοσιευμένη κριτική δόθηκε το ποσό των 5 ευρώ.

Η ιδέα για την προσφορά αυτής της ελάχιστης βοήθειας προς τους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα μετουσιώθηκε από την Harpin Hotels για πρώτη φορά σε πράξη το 2014. Το ποσό που κάθε χρόνο συγκεντρώνεται με βάση τις κριτικές που δέχονται τα δύο ξενοδοχεία της Harpin Hotels στον παγκόσμιο ιστότοπο δίνεται σε διαφορετικό ίδρυμα ή σύλλογο κάθε έτος. Αξίζει να σημειωθεί και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η κυρία Πενθερουδάκη «το γεγονός ότι με βάση τις κριτικές των ξενοδοχείων μας σε διεθνώς δημοφιλείς ηλεκτρονικούς κόμβους συγκεντρώνεται το ετήσιο ποσό της βοήθειάς μας προς τους συνανθρώπους μας, παρακινεί τους πελάτες των ξενοδοχείων μας να γράψουν σχόλια για τη φιλοξενία τους στα Harpin Hotels».

 

 

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.