ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ YALOS TOURS ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ THOMASCOOK ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ A LA CARTE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Στην υπογραφή συνεργασίας με τον ThomasCook Γαλλίας- ο οποίος το 2008 εξαγόρασε την Jet Tours, ένα από τα ιστορικά γαλλικά τουριστικά γραφεία το οποίο εμπιστεύεται η αφρόκρεμα των Γάλλων τουριστών-και διαθέτει σήμερα περισσότερα από 440 τουριστικά γραφεία –είτε ιδιόκτητα είτε franchise- στο κράτος της Δυτικής Ευρώπης προέβη πρόσφατα το Yalos Tours.

Η συνεργασία του tour operator με το ελληνικό τουριστικό γραφείο εστιάζεται αποκλειστικά και μόνο στις a la carte υπηρεσίες τις οποίες παρέχει το Yalos Tours προς τους ταξιδιώτες από τις γαλλόφωνες χώρες. Και τούτο διότι όπως είναι γνωστό στο σύνολο της ελληνικής τουριστικής αγοράς, το Yalos Tours θεωρείται σπεσιαλίστας στην παροχή εξειδικευμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών προς τους γαλλόφωνους ταξιδιώτες στη χώρα μας οι οποίοι για την ικανοποίηση αυτών των επιθυμιών τους διαθέτουν ένα αξιόλογο budget.

Ο γενικός διευθυντής του Yalos Tours κ. Χρήστος Παναρέτου με τον διευθυντή ανάπτυξης του ThomasCook και της Jet Tour κ. Bruno Abenin ο οποίος αγαπά αφειδώς την Ελλάδα!!!

 

Συγκεκριμένα και όπως αποκλειστικά δηλώνει στο Business Travel blog ο γενικός διευθυντής του Yalos Tours κ. Χρήστος Παναρέτου «το Yalos Tours υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον ThomasCook Γαλλίας αποκλειστικά και μόνο για τις a la carte υπηρεσίες που παρέχουμε προς τους τουρίστες στην Ελλάδα από τις γαλλόφωνες χώρες. Επιδιώκοντας ο ThomasCook Γαλλίας να καλύπτει και αυτές τις εξειδικευμένες ανάγκες- απαιτήσεις των πελατών του, συνάπτει συνεργασίες ανά τον κόσμο με τουριστικά γραφεία τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτές τις επιθυμίες των πελατών του.Έτσι και για την παροχή a la carte υπηρεσιών προς τους Γάλλους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα επελέγη το Yalos Tours».

Για την αποφυγή των όποιων δυσερμηνειών και παρεξηγήσεων ο κ. Παναρέτου σπεύδει να αποσαφηνίσει ότι «το touroperating με την προσέλκυση Γάλλων τουριστών στην Ελλάδα που έχουν αναλάβει επιτυχημένα ελληνικοί τουριστικοί οργανισμοί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τομέα δράσης του Yalos Tours. Πρόκειται για δύο τελείως  ξεχωριστές και άκρως διαφορετικές δουλειές. Για το λόγο αυτό δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού μεταξύ μας καθώς όλοι μας, ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι, στοχεύουμε στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα και δη από τις γαλλόφωνες χώρες».

Photo credits: Yalos Tours

Ταξιδεύοντας αδιαλείπτως στη Γαλλία λόγω ακριβώς των επαγγελματικών του ασχολιών, ο γενικός διευθυντής του Yalos Tours επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες τη ξένη χώρα- που αποτελεί την ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια τουριστική αγορά καταγράφοντας τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε όλη την υφήλιο- προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια των τουριστικών γραφείων του χρόνια συνεργάτη του κ. Yves Cocher. «Ο φίλος και συνεργάτης κ. Cocher ανακαίνισε πλήρως τα τέσσερα τουριστικά γραφεία της εταιρίας Gyga Voyages (τα τρία εδρεύουν σε μικρές αλλά πλούσιες πόλεις της Γαλλίας και το τέταρτο στο Λουξεμβούργο) και εντάχθηκε στο δίκτυο του ThomasCook», αναφέρει σχετικά ο κ. Παναρέτου, αποσαφηνίζοντας έτσι και το λόγο της τελευταίας  επίσκεψής του στη Γαλλία.

Photo credits: Yalos Tours

Πέραν τούτων θα πρέπει να επισημανθεί ότι και όπως σχετικά είχε δηλώσει προ ολίγων μόλις μηνών ο κ. Παναρέτου στο Business Travel blog ότι «οι Γάλλοι ταξιδιώτες παραμένουν πιστοί τουρίστες στην Ελλάδα ακόμα και τα χρόνια της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας μας. Λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις έως σήμερα κρατήσεις τους όσο και τις υφιστάμενες συνθήκες, προβλέπεται ότι ο αριθμός των Γάλλων τουριστών θα αυξηθεί τη φετινή σεζόν σε σχέση με πέρυσι».

Photo credits: Yalos Tours

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κρατήσεις των Γάλλων τουριστών κατέγραψαν στο Yalos Tours αύξηση της τάξεως του 15% το πρώτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Photo credits: Yalos Tours

Ένα εντυπωσιακό ποσοστό αύξησης που δεν αφορά όμως το μαζικό τουρισμό και απορρέει, όπως είχε σχετικά εξηγήσει ο κ. Παναρέτου «από την ασυνήθιστη έως πρότινος κίνηση των Γάλλων τουριστών να σπεύσουν και να κλείσουν το πρόγραμμα των διακοπών τους για το 2018 από πολύ νωρίς, ακόμα και από τον Οκτώβριο του 2017».

Photo credits: Yalos Tours

Μια πρωτοφανής κίνηση καθώς οι προκρατήσεις των Γάλλων τουριστών για το πρόγραμμα που επέλεξαν για τις διακοπές τους, ξεκινούσαν τα προηγούμενα χρόνια από τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

One response to “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ YALOS TOURS ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ THOMASCOOK ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ A LA CARTE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

  1. Παράθεμα: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ: «ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ «ΠΑΓΩΣΑΝ», ΕΝΤΟΥΤΟ·

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.