ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ 38,9% ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΡΕΣ!

Korres

Εντυπωσιακή αύξηση της κερδοφορίας του παρουσίασε ο «πρεσβευτής» της Ελλάδας στο εξωτερικό, όμιλος Κορρές το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2012!

«Στην Ελλάδα, παρά το κλίμα ύφεσης το οποίο επιδεινώθηκε το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του 2012, δυσχεραίνοντας τις συνθήκες αγοράς, ο Όμιλος κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 1,5% και να διατηρήσει την αύξηση του μεριδίου που είχε πετύχει στο κανάλι του Φαρμακείου το 2011.

Σε ενοποιημένο επίπεδο, οι πωλήσεις του 9μηνου του 2012 ανήλθαν στα €30,9 εκατ. από €31,8 εκατ., επηρεασμένες από τις χαμηλότερες πωλήσεις του εξωτερικού δεδομένου ότι η Johnson & Johnson παράγει πλέον κυρίως η ίδια τα προϊόντα που διανέμει στην Β. Αμερική καθώς και ενεργειών αναδιοργάνωσης στις οποίες προέβη ο Όμιλος σε χώρες εστίασης (Γερμανία, Ισπανία) με στόχο την σημαντική ενίσχυση της κερδοφορίας και της παρουσίας του στις αγορές αυτές.

Στόχος του Ομίλου στις συγκεκριμένες αγορές, είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της μάρκας στα σημεία ημι-επιλεκτικής διανομής και στα φαρμακεία, τόσο μέσω προωθητικών ενεργειών όσο και με την τοποθέτηση νέων προϊόντων. Στην Β. Αμερική ο Όμιλος συνεχίζει να διευρύνει την παρουσία του μέσω της συνεργασίας του με την Johnson & Johnson».

Πηγή: GoodNews.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.