Γ. ΤΑΣΙΟΣ: «ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ»

Για να μην πληγεί η εικόνα της Χαλκιδικής από τα πρόσφατα γεγονότα, ο πρόεδρος της ΠΟΞ και της ΕΞΧ, Γρηγόρης Τάσιος,  μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» είπε ότι κατά τη προχθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού και τους υπόλοιπους φορείς, αποφασίστηκε να γίνει μια νέα καμπάνια για τη Χαλκιδική και press trips με σημαντικούς δημοσιογράφους, για να αποκατασταθεί πλήρως η εικόνα του προορισμού στο εξωτερικό.
«Θέλουμε να δείξουμε ότι η Χαλκιδική είναι εδώ και αναπνέει», είπε ο κ.Τάσιος και επεσήμανε ότι όλοι δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά για την αποκατάσταση των ζημιών και κυρίως την επαναφορά της υδροδότησης. «Είχαμε ορισμένες αναχωρήσεις, ευτυχώς όχι πολλές, μόνο από τουρίστες που ήρθαν οδικώς και μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακυρώσεις» επεσήμανε ο κ.Τάσιος. Ο πρόεδρος της ΠΟΞ τόνισε ότι «τα ξενοδοχεία δούλεψαν υποδειγματικά και προσέφεραν άψογο σέρβις. Όλοι οι ιδιωτικοί φορείς και το δημόσιο εργάστηκαν άψογα, όλοι υπουργοί έδωσαν το «παρών», όπως και ο νέος υπουργός τουρισμού».
«Δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε την κατάσταση, αφού το αντιμετωπίσαμε μέσα σε 48 ώρες αλλά λείπει ένας σχεδιασμός που να αφορά στις πραγματικές ανάγκες για υποδομές, όχι των 110.000 μόνιμων κατοίκων, αλλά των περίπου 600.000 που φιλοξενούνται στην περιοχή», είπε ο κ.Τάσιος.
Ερωτηθείς για το αν ο κόσμος ενημερώθηκε εγκαίρως, ο κ.Τάσιος είπε ότι η πολιτική προστασία έστειλε email σε όλους τους φορείς και αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν τα ξενοδοχεία και τους επαγγελματίες, αλλά πρέπει να ενεργοποιηθεί το σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης «112», που λειτουργεί και με roaming για να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.