ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ 1η ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ GREEK PANORAMA

Σύσσωμοι οι  φορείς επαγγελματιών των τουριστικών καταλυμάτων της Αρκαδίας, με τη στήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, συμμετείχαν στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού & Γαστρονομίας Greek Panorama, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την 15η & 16η Νοεμβρίου 2019. Φιλοξενούμενοι σε περίπτερο  του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ), στην έκθεση εκπροσωπούντο η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και η Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας. Οι τουριστικοί επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με ένα ΄΄ξεχωριστό΄΄ κοινό που επισκέφτηκε την έκθεση με ειδικά ενδιαφέροντα  σε θέματα φύσης, πολιτισμού και γαστρονομίας και παράλληλα να πραγματοποιήσουν  B2B συναντήσεις με ταξιδιωτικά γραφεία της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς, προβάλλοντας ένα μεγάλο φάσμα ειδικών μορφών τουρισμού και θεματικών τουριστικών προϊόντων που μπορούν να προωθηθούν στην τουριστική αγορά της Αρκαδίας και να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα. στην περιοχή. Κοινή πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων επαγγελματιών ήταν  ότι η περαιτέρω αξιοποίηση των επαφών που πραγματοποιήθηκαν, με τον κατάλληλο σχεδιασμό και την σύμπραξη των εμπλεκόμενων φορέων,  μπορούν να αναδείξουν το τουριστικό προϊόν  και να ενισχύσουν σημαντικά την τουριστική επιχειρηματικότητα στην Αρκαδία.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.